Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΦΑΜ: Επιστρέφει στο γήπεδο της Βαγιάς... με στόχο την αγωνιστική του ανάκαμψη!

Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 10:16 Γράφτηκε από τον

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του ΟΦΑΜ... επιστρέφει στο γήπεδο του ΕΓΟΗ έχοντας στόχο να ανακάμψει αγωνιστικά.

Την περίοδο της προετοιμασίας η ομάδα της Αγίας Μαρίνας ταλαιπωρήθηκε αλλάζοντας το ένα γήπεδο μετά το άλλο στο Μαλεβίζι και οι άνθρωποι του σωματείου πιστεύουν ότι επηρέασε άμεσα την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, η οποία στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ μετράει μόλις 1 νίκες σε 5 αγώνες και μόλις 3 βαθμούς. Οι σχέσεις ωστόσο με τον ΕΓΟΗ και τον Δημήτρη Κοροβέζο φέρνουν τον ΟΦΑΜ πίσω στην Βαγιά!

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Η Διοίκηση του ΟΦΑΜ λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους κ την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστησαν οι ποδοσφαιριστές μας από την αρχή της προετοιμασίας, κάνοντας... περιοδείες στα γήπεδα του Μαλεβιζίου, αποφάσισε την επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο του ΕΓΟΗ. Ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ. του ΕΓΟΗ κ τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Δημήτρη Κοροβέζο που για άλλη μια φορά στέκονται στο πλευρό της ομάδας μας, αποδεικνύοντας έτσι τις άριστες σχέσεις των δυο συλλογών.
Μετά από αυτή την ευχάριστη εξέλιξη, αφού λύνεται ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που στοίχισε κ στην αγωνιστική εικόνα του ΟΦΑΜ, είναι ευκαιρία να επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου κ να μπει η ομάδα μας σε τροχιά ανάκαμψης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Χάρης Σκανδάλης

Τελευταία άρθρα από τον/την Χάρης Σκανδάλης

Σχετικά Άρθρα