Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023

Δημόσιο κάλεσμα για βοήθεια από τον πρόεδρο του Ποσειδώνα Αντ. Βλαχάκη μέσα από το Prismasport.gr

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 20:59 Γράφτηκε από

Έκκληση για διοικητική και οικονομική βοήθεια προκειμένου ο Ποσειδώνας να έχει μια καλή αγωνιστική πορεία τη νέα σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ εκανε με δήλωση του στο Prismasport.gr ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Βλαχάκης. 

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του Ποσειδώνα στο Prismasport.gr: 

"Λίγες μέρες πριν ο Ποσειδωνας εμφανιστεί στην. α κατηγορία μετά από πολλά χρόνια απευθύνω δημόσιο κάλεσμα στους ανθρώπους που μπορούν να έρθουν κοντά στην ομάδα των ανατολικών Προαστείων !

Η Α2 ήταν μια δύσκολη μάχη που την δώσαμε μια παρέα ελαχίστων συμβούλων και τα καταφέραμε και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία και αγωνιστικά και οργανωτικά
Ετοιμάσαμε ένα σωματείο μετά από πολλά χρόνια λειτουργικό χωρίς κανένα οικονομικό βάρος και με δικό μας βοηθητικό γήπεδο !

Δυστυχώς παρά τις μεγάλες θυσίες και προσπάθειες στον φετινό μας σχεδιασμό εκτός την πολύτιμη βοήθεια του Αντώνη Βασιλάκη και του Σταύρου Κάπα σε όλα τα επίπεδα … δυστυχώς για μένα και τον Μιχάλη Πλατακη δεν βλέπω ενεργοποίηση από τους παροικούντες των ανατολικών Προαστείων !

Είμαστε ευλογημένοι που έχουμε έναν προπονητή που κάνει τα πάντα για την ομάδα αλλά ΤΩΡΑ πρέπει να βοηθήσουν όλοι και ο καθένας με τον τρόπο του ….

Οι πόρτες μας είναι ανοίκτες με ανοιχτά χαρτιά για όλους και οποιος θέλει μπορεί να έρθει να ηγηθεί της προσπάθειας μας ! Με έχει κουράσει η απόσταση … και οι ευθύνες που έρχονται για το ιστορικό σωματείο !

Όλοι πιστεύουν ότι οικονομικά το σωματείο στηρίζεται αόρατα από κάποιον ανώνυμο η επώνυμο

Απλά κάνουν λάθος εκτίμηση και όσο είναι νωρίς ακόμη ας ενδιαφερθούν !!!

Δεν τα παρατάμε αλλά θυμίζω ότι ο Ποσειδωνας είναι ομάδα προαστείου 30.000 κατοίκων που έχουν όλοι ανάγκη τον εκπρόσωπο τους στο ποδοσφαιρικό χάρτη ! Εμείς μιλήσαμε μέσα σε ενα χρόνο με έργα και τώρα είναι η ώρα που χρειαζόμαστε αυτούς που μπορούν καλύτερα ισως και από εμάς !!

Έχουμε αυτή περίοδο τις βάσεις για το όνειρο να ετοιμάσουμε ακαδημίες με νέα παιδιά , έχουμε αγωνιστικά ένα σύνολο που θα μιλήσουν πολλοί για την ομάδα του Ποσειδωνα αλλά

Αλλά η κούραση είναι προ των πυλών …

Βέβαια Όσοι περιμένουν να δουν έργα που ονειρεύονται μάλλον δεν θα ξυπνήσουν ποτέ … απο την μικροψυχία τους

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ήρθε για να μείνει ψηλά και θα κάνουμε τα πάντα !" 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search