Φιλική νίκη με ανατροπή (3-1) για τον Κεραυνό κόντρα στην Αγ. Βαρβάρα στο Ατσαλένιο
Παρότι η Αγία Βαρβάρα προηγήθηκε στο σκορ, ο Κεραυνός κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και με τρία γκολ να πάρει τη νίκη.
Συγκεκριμένα ο ΑΣΑΒ προηγήθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σκουλά, ενώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ο Μαυρογιαννάκης ισοφάρισε σε 1-1.
Στη συνέχεια η ομάδα του Άρη Μαυρογιαννάκη ενέτεινε στις προσπάθειες της και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με τον Τζαγκαράκη να σκοράρει έπειτα από κόψιμο του Καλλέργη.
Στο επόμενο διάστημα η Αγ. Βαρβάρα του Γ. Φιολιτάκη προσπάθησε να φέρει ξανά το ματς σε ισορροπία, όμως οι ευκαιρίες των Χασουράκη και Λέλεκα δεν είχαν την κατάληξη που θα ήθελαν.
Τελικά ο Κεραυνός ήταν αυτός που βρήκε ένα τρίτο γκολ και να καθαρίσει τη νίκη, με τον Μαυρογιαννάκη να εκτελεί φάουλ και τον Τζαγκαράκη να παίρνει την κεφαλιά διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.