Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα προχωράει η προετοιμασία στην Ομόνοια Καλλιθέας, με τους πρωταθλητές της Β1 ΕΠΣΗ, να προετοιμάζονται για το πρώτο τους φετινό φιλικό.
Ολοκληρώνοντας την δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας της, στην Ομόνοια είναι ευχαριστημένοι με την παρουσία και την διάθεση που δείχνουν οι παίκτες στις προπονήσεις, κάτι που δημιουργεί φιλοδοξίες για την νέα χρονιά.
Η ομάδα του Λευτέρη Ευδαίμων αναμένεται να δώσει το πρώτο της φιλικό με τον Δωριέα στο Καστέλι την Κυριακή, ώστε οι παίκτες να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων.
Σε αυτήν την αναμέτρηση, ο νεαρός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να εξάγει τα πρώτα συμπεράσματα για την πορεία των ποδοσφαιριστών του και να δει σε τι επίπεδο ετοιμότητας βρίσκονται.