Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

Ηλ. Βάζος: «Γι' αυτό επιλέξαμε τον Μυλωνίδη - Στόχος η πρώτη τετράδα»

Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 16:52 Γράφτηκε από

Την έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Μυλωνίδη ανακοίνωσε μέσω δήλωσης του στο Prismasport.gr ο νέος πρόεδρος του Γιούχτα 2010, Ηλίας Βάζος.

Από το πόστο του γενικού αρχηγού, στην οποία βοήθησε τα μέγιστα για την ομάδα των Αρχανών, ο Ηλίας Βάζος ανέλαβε την προεδρία του Γιούχτα 2010.

Ο έμπειρος παράγοντας, πήρε την σκυτάλη από τον Αντώνη Λαπίδη και προχωρά μαζί με το υπόλοιπο Δ.Σ τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς για τους "πράσινους".

Εκλεκτός της νέας διοίκησης του Γιούχτα 2010, είναι ο επί χρόνια προπονητής του ΠΟΗ, Νίκος Μυλωνίδης ο οποίος προκρίθηκε από τις επιλογές που έπεσαν στο τραπέζι.

Σε δηλώσεις του στο Prismasport.gr ο Ηλίας Βάζος έθεσε ψηλά τον πήχη καθώς όπως αναφέρει στόχος για την ομάδα των Αρχανών εφέτος, είναι η πρώτη τετράδα στη βαθμολογία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο στόχος του Γιούχτα 2010 είναι να φτιάξουμε μία ομάδα με όσο το δυνατόν, νέα παιδιά από την περιοχή μας και να έχουμε μία πορεία αξιοπρεπή. Να ευχαριστηθούμε και εμείς και τα παιδιά αυτό που θα κάνουμε, ώστε να γλιτώσουμε από τις κακές συνήθειες. Για αυτό το λόγο επιλέξαμε τον κ. Μυλωνίδη, σαν προπονητή γιατί πιστεύουμε ότι ταιριάζει στην εικόνα που θέλουμε να δώσουμε στην ομάδα μας. Θέλουμε να είμαστε στην πρώτη τετράδα με το ήθος και τις αξίες που πρεσβεύει ο Γιούχτας. Σε αυτό το κλίμα θέλουμε να κινηθούμε και εγώ και όλο το αξιόλογο συμβούλιο μας.»
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search