Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023

Μ. Καλαϊτζάκης: «Η ομάδα μπορεί να επιστρέψει εκεί που ανήκει - Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚρουσώνα»

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 12:37 Γράφτηκε από

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Χερσονήσου, ο Μάνος Καλαϊτζάκης, αναμένεται να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην επίθεση της ομάδας του Γιώργου Φινοκαλιώτη!

Ο νεαρός επιθετικός μιλώντας στο PrismaSport.gr αναφέρθηκε στην δυναμική της Χερσονήσου, τονίζόντας ότι είναι χαρούμενος πως είναι μέλος της, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι υπάρχουν τα εφόδια για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει.

Ακόμη, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα που βοήθησε για να πραγματοποιηθεί αυτή η μετακίνηση, ενώ στους πρώην αυμπαίκτες του ευχήθηκε να πετύχουν τους στόχους τους.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Όλοι γνωρίζουν το ιστορικό σωματείο της χερσονήσου είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα η προσέγγιση των ανθρώπων με έκαναν να πω το ναι υπαρχει ορεξη και άτομα που αγαπούν τον σύλλογο ώστε στα επόμενα χρόνια να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει!!! οι στόχοι μ είναι να βοηθήσω την ομάδα με το 100% των δυνατοτήτων μου οι ομαδικοί στόχοι είναι να πάει η ομάδα καλύτερα από πέρυσι.

Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ που δεν μου στάθηκε εμπόδιο στη μεταγραφή μου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ευχαριστώ τον πρόεδρο κύριο μπουμακη τον αντιπρόεδρο ΣΤΕΙΑΚΑΚΗ Δευκαλίων και όλα τα μέλη του ΔΣ… ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που περάσαμε πολλά όμορφα πράγματα όσο καιρό ήμουν στην ομάδα εύχομαι μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουν τον στόχο τους!!!»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search