Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022

Τριπλή ανανέωση στην Βόνη

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 12:01 Γράφτηκε από τον

Στην Βόνη θα συνεχίσουν να αγωνίζονται τρεις επιπλέον ποδοσφαιριστές, με τους οποίους ήρθε σε συμφωνία η Διοίκηση του σωματείου. 

Συγκεκριμένα στο ρόστερ της νέας περιόδου της Βόνης παραμένουν οι Ζαχαράκης, Σκαρβελάκης και Μποστάν.

Η ανακοίνωση της Βόνης:

Η Διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με ακόμα 3 ποδοσφαιριστές τον Χάρη Ζαχαράκη, Τον Δημήτρη Σκαρβελάκη και τον Σήφη Μποστάν.
Οι δυο πρώτοι πρόκειται για παλιούς γνώριμους οι οποίοι είναι στην ομάδα μας αρκετά χρόνια ξεκινώντας από μικρότερες κατηγορίες έως την τωρινή Α1 έπση.
Αρχικά ο Χάρης ο οποίος έχει αποτελέσει αρχηγός από τις μικρότερες κατηγορίες εχει βοηθήσει το μέγιστα στην μεχρι τώρα πορεία. Η ποδοσφαιρική του συνέπεια και εμπειρία κρίνονται απαραιτητη για την συνέχεια. Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις κατάφερνε πάντα να δηλώνει παρών για την ομάδα μας, και αξίζει να φερθει πως επίσης έχει βοηθήσει με χορηγίες ανα καιρούς. Το μόνο που έχουμε να του ευχηθούμε είναι υγεία και μακρυά από τραυματισμους.
Απο την αλλη ο Δημήτρης ο οποίος είναι και αυτός αρκετά χρόνια στην ομάδα μας έχει βοηθήσει με την σειρά του στην επίτευξη του σκοπού της ομάδας. Ερχόμενος ως πιτσιρικάς τοτε έχει καταφέρει να βελτιωθεί και να προσθέτει σιγουριά και επιλογή για το δεξί ακρο της αμυνας.Πέρυσι μέτρησε αρκετές συμμετοχές δίνοντας του εμπειρία στο παιχνίδι.
Επίσης ο Σήφης ο οποιος ενσωματώθηκε στην ομάδα μας πέρυσι κατάφερε να πάρει κάποια παιχνίδια στα πόδια του και να δοκιμαστεί για πρώτη φορά στην Α1 έπση. Σιγουρα ,μέσα από σκληρή δουλειά θα καταφέρει πολλα στο μέλλον. Θα πλαισιώσει το σύνολο των τερματοφυλάκων μαζί με τον Λάμπρου και μια ακόμα μεταγραφή που βρίσκεται κοντά .

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search