Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022

Κρέμασε τα παπούτσια του ο εμβληματικός αρχηγός της Βόνης Γιώργος Μυρωδιάς!

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 12:30 Γράφτηκε από τον

Έπειτα από μία πολυετή παρουσία στα τοπικά γήπεδα με την φανέλα της Βόνης ο Γιώργος Μυρωδιάς αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του!

Ένας εμβληματικός αρχηγός της Βόνης ο οποίος σταματάει στα 42 του, έχοντας παίξει μαζί της μέχρι και στην Α1 ΕΠΣΗ (πρόλαβε να αγωνιστεί λίγο καθώς τραυματίστηκε στα πρώτα ματς). 

Με ανακοίνωση η Βόνη θέλησε να ευχαριστήσει τον Γιώργο Μυρωδιά για την προσφορά του στο σωματείο τονίζοντας ότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους τόσο από πλευράς προσωπικότητας όσο και για το ήθος του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν λένε, έτσι και ο Γιώργος Μυρωδιάς αποφάσισε να βάλει τέλος στην πολυετή και πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδας μας , και στην ενεργό δράση.

Ο Γιώργος , ο όποιος αποτέλεσε και αρχηγός, βρίσκεται στην ομάδα μας αρκετά χρόνια(από τις μικρότερες κατηγορίες έως την τωρινή Α1 επση) περνώντας όμορφες και δύσκολες στιγμές,τραυματισμούς και παράλληλα με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, κατάφερνε να δηλώνει παρών για την ομάδα ανα πάσα ώρα και στιγμή.

Σε κάθε περίπτωση η προσωπικότητα του , το ήθος του και η ευγενή παρουσία του υπήρξαν κόσμημα για την ομάδα μας και θέλουμε να ελπίζουμε ότι μας νιωθει σαν οικογένεια του. Άλλωστε ξέρουμε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και εμείς φυσικά από πλευρά μας θα τον έχουμε παράδειγμα προς μίμηση για τους νεώτερους για την προσφορά του αυτή.

Εμείς σαν Διοίκηση το μόνο που έχουμε να του ευχηθούμε , είναι υγεία σε αυτόν και στην οικογένεια του και πάντα επιτυχίες στην ζωή του.

Με εκτίμηση,
Αθλητικός Όμιλος Βόνης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search