Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023

Ρωμανός: Τα "κλειδιά" στον Βενιζέλο Ανυφαντάκη για την ομάδα της Youth League

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 15:11 Γράφτηκε από

Για μία ακόμη φορά Ρωμανός και Βενιζέλος Ανυφαντάκης θα έχουν παράλληλους βίους, με τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό να μοιάζει έτοιμος για επόμενο στάδιο της ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο.

Θέλοντας να αξιοποιήσει και να επωφεληθεί από το ταλέντο των παιδιών της Ελιάς, ο Ρωμανός έχει αποφασίσει την δημιουργία ομάδας, η οποία θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Youth League και θα έχει ως στόχο την ενίσχυση της πρώτης, τα επόμενα χρόνια.

Μετά την εξαιρετική του δουλειά στις Ακαδημίες του συλλόγου, ο Βενιζέλος Ανυφαντάκης πήρε τα "κλειδιά" από την διοίκηση του Ρωμανού, για να αναλάβει την αναπτυξιακή ομάδα, ξεκινώντας έτσι τα πρώτα του βήματα στην προπονητική.

Η ομάδα της Ελιάς θέλει να επενδύσει στα παιδιά της περιοχής και πιστεύει με την καθοδήγηση του πολύπειρου "Βένι", το project αυτό θα έχει διάρκεια αλλά και επιτυχία, όπως άλλωστε συνέβη και στις Ακαδημίες, δίνοντας παράλληλα το βήμα στον αρχηγό της, να αρχίσει να ετοιμάζεται σιγά-σιγά για το επόμενο στάδιο της ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο, την προπονητική.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search