Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Το ευχαριστώ του προέδρου του Ρωμανού σε όσους συνέβαλαν για την εξαιρετική πορεία της ομάδας

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 20:21 Γράφτηκε από

Ο Ρωμανός παρά την εξαιρετική του πορεία φέτος στην Α1 ΕΠΣΗ δεν κατάφερε τελικά να πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή όμως ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Τζώρτζης έσπευσε με ανακοίνωση που εξέδωσε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στη φετινή προσπάθεια που έκανε η ομάδα της Ελιάς για την κατάκτηση του τίτλου. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του προέδρου του Ρωμανού αναφέρει: 

"Ο Ρωμανός ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ Ηρακλείου καταλήγοντας στη δεύτερη θέση. Μπορεί να μην καταφέραμε την άνοδο καταφέραμε όμως να μείνουμε οικογένεια.

Παρόλα τα προβλήματα, η Διοίκηση και η ομάδα του Ρωμανού κατάφερε όχι μόνο να αποκτήσει το σεβασμό όλων των ομάδων της κατηγορίας, αλλά κυρίως να υπερκαλύψει το φετινό στόχο της που ήταν η σοβαρή αγωνιστική ταυτότητα και η διεκδίκηση της ανόδου στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που συμμετείχαν στην προσπάθεια και τον προπονητή, οι οποίοι αμφότεροι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μαζί πέτυχαν σπουδαίες εμφανίσεις και αποτελέσματα για το Σύλλογο.

Η φετινή πορεία μας δεν θα ήταν τόσο επιτυχημένη χωρίς τη διαρκή υποστήριξη των φιλάθλων μας τους οποίους και ευγνωμονώ όχι μόνο για την ακούραστη παρουσία τους αλλά και για το φίλαθλο ήθος που επιδεικνύουν στις αντίπαλες ομάδες.

Θα ήθελα να εκφράσω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου στους επιχειρηματίες και φίλους της ομάδας μας για τις ευγενικές τους χορηγίες και για τη βοήθεια που προσφέρουν στην ομάδα όσες φορές και αν τους έχουμε χρειαστεί.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσες και όσους συμβάλλουν στη δημιουργική ανάπτυξη των ακαδημιών μας: γονείς, αθλητές, προπονητές και υπεύθυνη.

Τέλος ευχαριστώ τα μέλη του ΔΣ του Ρωμανού για την όμορφη κοινή πορεία που μαζί ονειρευτήκαμε και υλοποιούμε!
Εύχομαι από καρδιάς σε όλους και όλες να έχουν υγεία με τις οικογένειές τους και πρόοδο σε ό,τι και αν κάνουν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
Πρόεδρος ΔΣ ΡΩΜΑΝΟΥ" 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search