Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

Γ. Μαυροειδής: «Να βρω ξανά τους ρυθμούς μου και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν στον ΠΑΟΚ»

Τρίτη, 02 Αυγούστου 2022 16:00 Γράφτηκε από

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ παραχώρησε στο Prismasport.gr ο Γιώργος Μαυροειδής.

Ο ταλαντούχος αριστερός οπισθοφύλακας ανήκει με κάθε επισημότητα στην ομάδα του Κρουσώνα και μιλώντας στο Prismasport.gr αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του.

Αρχικά ο Μαυροειδής δήλωσε χαρούμενος που ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και τόνισε πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό ώστε να πετύχει τους στόχους της η ομάδα.

Στην συνέχεια των δηλώσεων του αναφέρθηκε στο μεγάλο χρονικό διάστημα που απείχε από τα γήπεδα, εξαιτίας των στρατιωτικών υποχρεώσεων του ωστόσο επεσήμανε πως μέσα από τις προπονήσεις και την αγάπη που έχει για το ποδόσφαιρο, θα προσπαθήσει να βρει ξανά τους ρυθμούς του και να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας του Κρουσώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μαυροειδής:

«Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
Μετά από 1 χρόνο αποχής απο τα γηπεδα λόγώ της θητείας μου, μέσα απο τις προπονήσεις και την αγάπη που έχω για αυτό το άθλημα με συνδυασμό την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο ΠΑΟΚ Κρουσώνα να ενταχθώ στο δυναμικό του, να βρω ξανά τους ρυθμούς μου και να την ανταποδώσω στους ανθρώπους της ομάδας»
 
 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search