Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022

Οι πρώτες δηλώσεις του Β.Κρασανάκη σαν προπονητής του ΠΑΟΚρουσώνα

Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 12:00 Γράφτηκε από

Ο Βασίλης Κρασανάκης αποτελεί τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚρουσώνα (Δείτε εδώ)


Ο ικανός προπονητής παραχώρησε στο Prismasport.gr τις πρώτες τους δηλώσεις σαν προπονητής του ΠΑΟΚρουσώνα χωρίς να μπορέσει να κρύψει την μεγάλη του ικανοποίηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Είμαι πραγματικά ,πολύ χαρούμενος και παράλληλα είναι πολύ τιμητικό για εμένα , που αναλαμβάνω την τεχνική ηγεσία της ομάδας του ΠΑΟΚ Κρουσώνα της νέας εποχής.
Μια περίοδο που ο ΠΑΟΚ κάνει μια νέα αρχή σε οργανωτικό , σε διοικητικό αλλά και σε αγωνιστικό , θα έλεγα επίπεδο
.! Θα ήθελα να ευχαριστήσω, τους ανθρώπους της διοίκησης ,κυρίους κυρίους Μπουμάκη Κωσταντίνο, Στειακάκη Δευκαλείων και Πανταζή Κωσταντίνο που από την πρώτη στιγμή έδειξαν την εμπιστοσύνη το ενδιαφέρον αλλά και την υπομονή σε αυτά που ζητήθηκαν από την δίκη μου πλευρά, στις άμεσες συζητήσεις που είχαμε , καθώς και ανθρώπους της ομάδας που επικοινώνησαν άμεσα ή άμεσα για να δηλώσουν και τη δίκη τους επιθυμία να αναλάβω τα ηνία της ομάδας !
Το σίγουρο είναι ότι εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου , σε καθημερινή βάση , η ομάδα να πετύχει τους στόχους της , μικρούς και μεγάλους , να φτιάξει μια ομάδα με το προφίλ που συνάδει στο Κρουσώνα , και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις , αγωνιστικές και οργανωτικές , που η κοινωνία του Κρουσώνα να είναι περήφανη, αγκαλιάζοντας ακόμα περισσότερο αυτή τη προσπάθεια και αυτή την ομάδα ...!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search