Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022

Η επόμενη μέρα για το ρόστερ του ΟΦΑ...

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 17:42 Γράφτηκε από

Λίγοι ποδοσφαιριστές έχουν απομείνει στο ρόστερ του ΟΦΑ, έπειτα από την διαφαινόμενη αδυναμία της ομάδας να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι αποχωρήσεις των Χατζιδάκη, Λαδιανού, Φρρόκου, Τσατσάκη, Κόκκινου, Καλεμάκη, Ταμπάκη Κουκσόβ, Φραγκιαδάκη και Παπουτσιδάκη μίκρυναν σε μεγάλο βαθμό το σύνολο των «πράσινων», το οποίο αναμένεται να ενισχυθεί και ποσοτικά αλλά και ποιοτικά για να μπορέσει να ανταποκριθεί σε όποια κατηγορία αγωνιστεί.

Στο ρόστερ της ομάδας, αυτήν την στιγμή έχουν απομείνει οι αρχηγοί Λουλάκης και Μουρτζάκης, οι νεαροί Βισκαδουράκης, Καράλης, Αουίντα, Χατζιδάκης Μ., Γκιόκα, Κώστας και Ζέφι, αλλά και οι Βερυκοκίδης, Μπονατσάκης, Σαμωνάκης, Πετράκης, Σφακιανάκης, Ελευθερίου και Πουλάκης.

Συνεπώς, τα δελτία που έχει διαθέσιμα προς διαχείριση ο νέος προπονητής της ομάδας, Στέλιος Ανωγειανάκης, αυτήν την στιγμή είναι 16, τα οποία όμως αναμένεται να μειωθούν περαιτέρω, είτε λόγω σπουδών σε διαφορετικές πόλεις, είτε λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Και ενώ δεν έχει ακόμα αποφασιστεί σε ποια κατηγορία θα δηλώσει συμμετοχή ο σύλλογος του Αρκαλοχωρίου, αξίζει να σημειωθεί ότι η έδρα της ομάδας, το Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου, αναμένεται να είναι ένα πραγματικό στόλιδι, καθώς τοποθετήθηκε το ταρτάν περιμέτρικά του αγωνιστικού χώρου, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί και βελτιώτικα έργα στον περιβάλλοντα χώρο, αναβαθμίζοντας όλη την περιοχή του Αρκαλοχωρίου...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search