Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022

Δαμάστα: Ανακοίνωση για τους στόχους με το βλέμμα... στα 40!

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 20:05 Γράφτηκε από

Τους στόχους που έχουν θέσει στο νέο πρωτάθλημα ανέλυσαν μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσαν στη Δαμάστα, με το βλέμμα και στην επέτειο 40 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας το 2023.

Μία αξιοπρεπή παρουσία και ανταγωνιστική ομάδα θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν στο επερχόμενο πρωτάθλημα στη Δαμάστα, με στόχο το ωραίο ποδόσφαιρο και να δώσουν την ευκαιρία σε νέα παιδιά που θα βρίσκονται στο ρόστερ. 

Στο τέλος της ανακοίνωσης επισημαίνεται πως το Δ.Σ θέλει να βάλει στέρεες βάσεις για το μέλλον της ομάδας, με την βελτίωση των εγκαταστάσεων και την προετοιμασία του εδάφους για την επέτειο 40 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Το νέο ΔΣ της ομαδας μας αμέσως μετά την σύσταση του σε σώμα έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:

Σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που διανύουμε, θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις η ομάδα μας να έχει άλλη μια αξιοπρεπή παρουσία και να είναι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.

Στόχος μας για φέτος είναι να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, να πρωταγωνιστήσουμε όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια και να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά που θα είναι στην ομάδα μας.

Είμαστε εδώ για να ολοκληρώσουμε τα σχέδια μας και να συνεχίσουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας με την ακαδημία του CANDIA που οι καρποί της ήδη άρχισαν να αποδίδουν.

Θέλουμε να βάλουμε στέρεες βάσεις για το μέλλον της ομάδας μας, να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις μας και να προετοιμάσουμε το έδαφος για την επόμενη χρονιά (2023) που θα ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ τα Σαράντα (40) χρόνια από την ίδρυση της.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search