Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023

Γ. Πλακιωτάκης: «Η ΑΕΚ να έχει πνεύμα νικητή και ο κόσμος να είναι περήφανος για το καμάρι του Κατσαμπά»

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 18:23 Γράφτηκε από

Στο Prismasport.gr μίλησε ο γενικός αρχηγός της ΑΕ Κατσαμπά, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Οι περισσότεροι θα τον γνωρίζουν από το πέρασμα του από την Τριτωνία, ωστόσο πλεόν ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕ Κατσαμπά, όπως ανακοινώθηκε στο Δ.Σ της ομάδας.

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης με την εμπειρία που έχει στον χώρο, κλήθηκε να αναλάβει την θέση του Γενικού Αρχηγού στο σωματείο του Κατσαμπά, μετά την αλλαγή σκηνικού και την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή, από τον Κώστα Μπαρκάτσα.

Έχοντας συνεργαστεί ξανά με τον Νίκο Ανδριανάκη, ο ίδιος αναφέρεται για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από εκείνον και την ΑΕΚ την φετινή χρονιά, κάνοντας λόγο για την επιθυμία όλων να βλέπουν μία ομάδα με πνεύμα νικητή, η οποία θα κάνει τον κόσμο της περήφανο για το καμάρι του Κατσαμπά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Πλακιωτάκης στο Prismasport.gr

Πώς προέκυψε η συνεργασία σας με την Α.Ε.Κατσαμπά και τι να περιμένουμε απο τον Γιάννη Πλακιωτάκη.

Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο, ήταν και είναι μεγάλη. Η σχέση μου με τα πιο πολλά παιδιά της διοίκησης της ομάδας μας ήταν και είναι άριστη. Η συνεργασία μεταξύ εμένα και του προπονητή κ. Νίκου Ανδριανακη στο παρελθόν ηταν εξαιρετική όποτε δεν το σκέφτηκα και πολύ να πω το ναι και να ενσωματωθω στην ποδοσφαιρική παρέα και στην νεα διοίκηση και στο νευραλγικό πόστο του Γενικού Αρχηγού. Από τον Γιάννη Πλακιωτάκη να περιμένουν όλοι πολλή όρεξη, πολλή δουλειά και πολύ πάθος για κάτι πού μου αρέσει πολύ και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των ανθρώπων της Α.Ε.Κ.

Γενικός Αρχηγός στο καινούριο Δ.Σ της ομάδας. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου και ποιοι οι στόχοι σας.

Ήξερα ότι η ομάδα της Α.Ε.Κατσαμπά τόσα χρόνια λειτουργεί σε καλά οργανωμένο πλάνο σε γερές βάσεις και όλα τα παιδιά προσπαθούν για το καλύτερο. Ερχόμενος εδώ είδα όλα όσα καλά είχα ακούσει να επιβεβαιώνονται και βλέπω μια παρέα, μια ομάδα με πάθος, οργάνωση και εξέλιξη. Οι στόχοι μας είναι η ομάδα να ανέβαινει αγωνιστικά, οργανωτικά και σε όλους τους τομείς να λειτουργεί σε επαγγελματικό επίπεδο. Θέλουμε να βλέπουμε μια ομάδα να παλεύει να έχει πνεύμα του νικητή και ο κόσμος της ΑΕΚ να είναι περήφανος για το καμάρι του Κατσαμπα. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ολους για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και να ευχηθώ σε ολους καλή χρονιά με υγεία και νίκες.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search