Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022

ΕΠΣΗ: Συγχαρητήρια επιστολή στην ΕΠΣ Κορίνθου και ευχαριστήρια επιστολή στην ΕΠΣ Αθηνών

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 15:53 Γράφτηκε από

Επιστολές προς την ΕΠΣ Αθηνών και την ΕΠΣ Κορίνθου έστειλε η ΕΠΣΗ ευχαριστώντας την πρώτη για την άψογη φιλοξενία στο γήπεδο του Γαλατσίου, και συγχαίρωντας την δεύτερη για την πρόκριση της στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ενώσεων. 

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις της ΕΠΣΗ αναφέρουν: 

ΠΡΟΣ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Δημητρίου
Εκτελεστική Επιτροπή

Ο πρόεδρος κ. Νίκος Τζώρτζογλου και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου σας εκφράζουν θερμές ευχαριστίες και ιδιαίτερα προς τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών κ. Άγγελο Νικόπουλο, για την άψογη φιλοξενία της αποστολής της Μικτής Κ17 ΕΠΣ Ηρακλείου, κατά την παρουσία της στο γήπεδο Γαλατσίου, στον ημιτελικό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

ΠΡΟΣ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Πρόεδρο κ. Μιχαήλ Τσιχριτζή
Εκτελεστική Επιτροπή

Ο πρόεδρος κ. Νίκος Τζώρτζογλου και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου σας εκφράζουν θερμά συγχαρητήρια για την Μικτή Ομάδα Κ17 της ΕΠΣ Κορινθίας και την πρόκριση στον τελικό Κ17 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Σας συγχαίρουμε για το ευ αγωνίζεσθαι και το φίλαθλο πνεύμα που επιδείξατε καθ’ όλη τη διάρκεια του ημιτελικού αγώνα με την Μικτή Κ17 ΕΠΣ Ηρακλείου στο γήπεδο Γαλατσίου και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στον τελικό αγώνα του πρωταθλήματος.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search