Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γ.Π Κουτεντάκης: «Είμαστε αρωγοί σε όλες τις δράσεις, χαρά μας αυτό που έγινε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς» (Video)

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 19:55 Γράφτηκε από τον
Γ.Π Κουτεντάκης Γ.Π Κουτεντάκης

Η τοποθέτηση του Γιώργου Πλούταρχου Κουτεντάκη στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για την χορηγική συνεργασία της ΕΠΣΗ με το «Νερό Ρούβας».

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ τόνισε πως είναι χαρά της ΕΠΣΗ μία τέτοια συνεργασία στους δύσκολους καιρούς, ενώ ανέφερε πως η ΕΠΣΗ θα είναι πάντα αρωγός στις κοινωνικές δράσεις όπω η «Δίψα για τη ζωή».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γ.Π. Κουτεντάκης:

«Χαρά μας είναι αυτό που έγινε, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε να έρθει μία εταιρεία, η κορυφαία στην Ελλάδα και να σου πει, ότι είμαι εδώ, είμαι παρούσα, να βοηθήσω την ΕΠΣΗ, τον παράγοντα τον ερασιτέχνη και τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Ν. Ηρακλείου. Από την πρώτη στιγμή, που είχα τηλεφωνική επικοινωνία και μετά κατ ιδίαν, με τον κ. Κουτεντάκη Μανώλη και τον κ. Ρολάκη Μιχάλη, τους οποίους και ευχαριστώ πάρα πολύ. Το στήριξαν το εγχείρημα αυτό και είπαν, είμαστε μαζί σας να στηρίξουμε τον ερασιτέχνη παράγοντα, που αυτή την εποχή, όπως όλοι ξέρουμε και όπως όλοι βιώνουμε, είναι πολύ δύσκολη, σε πολλά θέματα.

Στον οικονομικό τομέα, στο Covid 19 κι όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, να μην τα πούμε όλα αυτά τώρα. Είμαστε αρωγοί, εμείς ως Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, σε όλες τις δράσεις τις κοινωνικές, όπως είναι και η "Δίψα για την ζωή", θα είμαστε παρόντες, και κάτι άλλο που θέλω να πω, εύχομαι στο μέλλον, η ομάδα του Ρούβα, να μεγαλουργήσει όπως τα προηγούμενα χρόνια και θα είμαστε αρωγοί και σε αυτόν τον τομέα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

Δημήτρης Γιγουρτσής

Τελευταία άρθρα από τον/την Δημήτρης Γιγουρτσής

Σχετικά Άρθρα