Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Συνάντηση Κουτεντάκη με τις ομάδες της ΕΠΣΗ

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 14:15 Γράφτηκε από τον
Πλ. Κουτεντάκης Πλ. Κουτεντάκης

Ο πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ, Γίωργος Πλούταρχος Κουτεντάκης θα έχει συναντήσεις τις επόμενες ημέρες με εκπροσώπους των ομάδων ανά κατηγορία για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την διοργάνωση και πορεία των τοπικών πρωταθλημάτων ΕΠΣΗ.

Παράλληλα από την ανακοίνωση της επιτροπής πρωταθλήματος έγινε γνωστό πως το πρόγραμμα των προσεχών αγωνιστικών έχει κοινοποιηθεί στα σωματεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ έχει ήδη κοινοποιήσει στις ομάδες το πρόγραμμα των προσεχών αγωνιστικών ημερών. Συγκεκριμένα στην Α1 και Α2 Κατηγορία έχει ήδη κοινοποιηθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα έως και την 7η αγωνιστική και στην Β’ και Γ’ Κατηγορία το πρόγραμμα έως και την 6η αγωνιστική.
Τις επόμενες ημέρες θα κοινοποιηθεί σε όλες τις ομάδες το αγωνιστικό πρόγραμμα έως την ολοκλήρωση του α’ γύρου των πρωταθλημάτων και πιο συγκεκριμένα στην Α1 ΕΠΣΗ έως την 15η αγωνιστική, στους δύο ομίλους της Α2 Κατηγορίας έως την 11η αγωνιστική, στους δύο ομίλους της Β’ Κατηγορίας έως την 9η αγωνιστική και στην Γ’ Κατηγορία επίσης έως την 9η αγωνιστική.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει καταρτιστεί κατόπιν των αιτημάτων των σωματείων. Τυχόν αιτήματα για αλλαγές θα υποβάλλονται στην Επιτροπή Πρωταθλήματος τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημέρα τέλεσης του αγώνα.
Η Επιτροπή Πρωταθλήματος και ο πρόεδρος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης θα έχουν τις επόμενες ημέρες συναντήσεις με εκπροσώπους των ομάδων ανά κατηγορία για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την διοργάνωση και πορεία των τοπικών πρωταθλημάτων ΕΠΣΗ.

ΜΕ ΤΙΜΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ-ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport