Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Β. Μπελιδάκης: «Οι ομάδες που δίνουν πολλά λεφτά για μεταγραφές και ζητούν από την ΕΠΣΗ οικονομική βοήθεια πρέπει να ντρέπονται…»

Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 09:20 Γράφτηκε από τον
Ο Βαγγέλης Μπελιδάκης. Ο Βαγγέλης Μπελιδάκης.

Ο Βαγγέλης Μπελιδάκης με δήλωση του στο Prismasport.gr τα λέει έξω από τα δόντια και τάσσεται υπέρ του Νίκου Τζώρτζογλου, όταν αδικείται, όπως υποστηρίζει.

Ο προπονητής του Εθνικού τονίζει μεταξύ άλλων ότι οι ομάδες που δίνουν χιλιάδες ευρώ για μεταγραφές και ζητούν από την ΕΠΣΗ να πληρώνει τη διαιτησία και τον γιατρό πρέπει να ντρέπονται.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μπελιδάκη:

«Πάντα μιλάω όπως πρέπει και λέω τα πράγματα όπως είναι. Όταν όμως βλέπω ομάδες Α1, Α2 και Β΄ΕΠΣΗ να δίνουνε πάνω από 10 χιλιάρικα το χρόνο μέχρι 100 για μεταγραφές και ζητούν από την ΕΠΣΗ Ηρακλείου να πληρώνει τη διαιτησία και τον γιατρό πρέπει να ντρέπονται. Και ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί. Εγώ σέβομαι που βγήκα και είπα ότι δεν έχω μπάλες να κάνω προπόνηση στην ομάδα μου και ντρέπομαι που δεν θα έχω μεθαύριο να πληρώσω τη διαιτησία.

Θα τα βρω όμως γιατί υπάρχουν κάποιοι που είναι δίπλα στο τοπικό ποδόσφαιρο και βοηθάνε τον Εθνικό και τον κάθε Εθνικό. Μπορεί να τα βάζω με τον Τζώρτζογλου αλλά όταν δω το άδικο θα τον στηρίξω.

Όσον αφορά το θέμα με τους προπονητές. Ζητούν να έχουν διπλώματα από τη Γ΄Εθνική μέχρι το τοπικό και στις Ακαδημίες. Ποιος δηλώνει ένα ευρώ να βγει κάποιος να το πει. Πρέπει να σέβεστε το τοπικό ποδόσφαιρο και αυτό που αγαπάτε αν το αγαπάτε. Δεν μιλάω για τη Γ΄ Εθνική γιατί είναι διαφορετικά, για το τοπικό πιο πολύ. Να σέβεστε τον εαυτό σας και το τοπικό ποδόσφαιρο».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport