Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γ. Παναγιωτάκης: « Δεν υπάρχει εύκολος ή δύσκολος όμιλος, θα γίνει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 20:51 Γράφτηκε από την
Ο Γιώργος Παναγιωτάκης. Ο Γιώργος Παναγιωτάκης.

Οι Νέοι Αλμυρού συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β΄ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Γαζίου τοποθετήθηκε στον 2ο όμιλο, γεγονός που δεν προβληματίζει τον προπονητή, Γιώργο Παναγιωτάκη.

Ο νεαρός τεχνικός στις δηλώσεις του στο Prismasport.gr επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι δεν υπάρχει εύκολος ή δύσκολος όμιλος. Όλα θα εξαρτηθούν από την προετοιμασία που πραγματοποιεί η κάθε ομάδα και τους στόχους του θέτει.

Παρά τις φετινές δυσκολίες ο Γιώργος Παναγιωτάκης πιστεύει ότι μπορεί να διεξαχθεί ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

«Καταρχήν εύχομαι να έχουμε υγεία, να ξεκινήσουμε με το καλό και να μην έχουμε τραυματισμούς μετά από την μεγάλη αποχή που είχαμε αυτό το διάστημα.

Όσον αφορά την κλήρωση για μένα δεν έχει να κάνει εύκολος ή δύσκολος όμιλος. Έχει να κάνει με την προετοιμασία που πραγματοποιεί η κάθε ομάδα και τι στόχους θέτει ο κάθε προπονητής για την ομάδα του. Πιστεύω να ξεκινήσει, να τελειώσει και να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα», τόνισε.

Η προετοιμασία γίνεται μετ’ εμποδίων όπως σε όλες τις ομάδες, ωστόσο ο νεαρός τεχνικός εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος. Οι παίκτες του δείχνουν διάθεση, προσπαθούν και συμμετέχουν στις προπονήσεις.

«Η προετοιμασία μας δυστυχώς αυτό το διάστημα γίνεται δύσκολα λόγω των ειδικών συνθηκών και κάποιων τραυματισμών. Ελπίζουμε σύντομα να λήξει όλο αυτό γιατί δεν έχουμε και φιλικά παιχνίδια.

Θεωρώ ότι μέχρι τέλος του μήνα θα μπούμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος και να ξεκινήσουμε θα δουλεύουμε ομαδικά. Πάντως θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για την προσπάθεια γιατί παρόλο που δουλεύουμε με αυτές τις συνθήκες έχουμε συμμετοχή στις προπονήσεις και είμαι πολύ ικανοποιημένος», υπογράμμισε.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κατερίνα Σγουρού

Τελευταία άρθρα από τον/την Κατερίνα Σγουρού