Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

Μάνος Μιχελάκης: «Οι ατυχίες με τραυματισμούς μας στέρησαν την άνοδο»

Σάββατο, 23 Μαΐου 2020 12:10 Γράφτηκε από την
Ο Μάνος Μιχελάκης. Ο Μάνος Μιχελάκης.

Τα Δειλινά μπορεί να μην πέτυχαν τον στόχο της ανόδου στην Α2 ΕΠΣΗ, ωστόσο η χρονιά έκλεισε με πολλά οφέλη.

Η ξαφνική διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων βρήκε τα Δειλινά στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β2 ΕΠΣΗ με 34 βαθμούς.

Ο προπονητής, Μάνος Μιχελάκης μίλησε στο Prismasport.gr κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν που έφυγε.

-Η ομάδα άλλαξε φιλοσοφία και έγινε σοβαρή δουλειά στις Ακαδημίες.

«Ξεκινήσαμε τη χρονιά έχοντας διάφορους στόχους. Ο μεγαλύτερος ήταν η άνοδος και παράλληλα θέλαμε να αλλάξουμε τη φιλοσοφία της ομάδας. Στα παιχνίδια θέλαμε να έχουμε κυρίαρχο ρόλο και το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό αφού μόνο σε ένα ή δύο παιχνίδια δεν καταφέραμε να ελέγξουμε πλήρως το παιχνίδι. Ο άλλος στόχος ήταν να προωθήσουμε παιδιά που έχουν αναδειχτεί από τις Ακαδημίες της ομάδας και παιδιά από την ευρύτερη περιοχή των Δειλινών. Τα καταφέραμε αφού ήρθαν παίκτες που είχαν εμπειρία και ποιότητα, όπως ο Γιακουμάκης, ο Βιστάκης, ο Πασσάς,, ο Τσαγκαράκης, ο Λουλακάκης, ο Μπακαλάκης αλλά και άλλοι ‘όπως ο Κλίνης, που είναι παίκτης παραπάνω κατηγορίας. Μαζί με τα παιδιά που ήταν ήδη στην ομάδα και κάποιους νέους ταλαντούχους που ήρθαν φτιάξαμε ένα αρκετά καλό σύνολο».

-Για τη «χαμένη» άνοδο εξήγησε τους λόγους που τα Δειλινά έμειναν πίσω στον βαθμολογικό πίνακα.

«Δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Στα κρίσιμα ντέρμπι και όταν μετά από ένα σερί 6Χ6 είχαμε μειώσει τη διαφορά από την πρώτη θέση στους δύο βαθμούς ήρθαν κάποιοι σοβαροί τραυματισμοί. Τρεις ατυχίες με χιαστούς (Κλίνης, Τσουβαλάς και Παπακώστας) μας στέρησαν από την ομάδα τους παίκτες μου και σημαντικές λύσεις για τα επόμενα παιχνίδια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα και τους παίκτες μου. Με όποια ομάδα αντιμετωπίσαμε δεχόμουν συγχαρητήρια για το πολύ καλό ποδόσφαιρο που παίζαμε».

-Για τη νέα χρονιά ο Μάνος Μιχελάκης πιστεύει ότι τα Δειλινά δεν πρέπει να παρεκκλίνουν από το πλάνο τους:

«Νομίζω ότι η ομάδα πρέπει να ακολουθήσει το πλάνο που χάραξε, καθώς φέτος θα είναι πιο έτοιμη για να εκπληρώσει τους στόχους της. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνουμε τα ίδια λάθη, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Σίγουρα ήταν ένα πολύ υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, στους προπονητές και στις διοικήσεις όλων των ομάδων».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)