Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Ποσειδώνας: Παρουσίασε τη φανέλα και ευχαρίστησε φιλάθλους και χορηγούς (pic)

Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 19:10 Γράφτηκε από την
Ποσειδώνας. Ποσειδώνας.

Ο Ποσειδώνας είναι πανέτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το Δ.Σ που δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα έχει φροντίσει και την τελευταία λεπτομέρεια.

Με ανακοίνωση παρουσίασε τη φανέλα για τη νέα σεζόν και ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για την αγορά της κάρτας μέλους και τους χορηγούς για την πολύτιμη στήριξη τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ποσειδώνας μας πανέτοιμος για την νέα αγωνιστική περίοδο ξεκινάει τις υποχρεώσεις του Το Σάββατο 10 Οκτώβριου στο γήπεδο του Ατσαλένιου που θα είναι η έδρα μας για την νέα αγωνιστική περίοδο και φιλοξενούμε τον πρωταθλητή Α.Ο Μοχού! Δυστυχώς οι φίλοι της ομάδας δεν θα μπορέσουν λόγο των απαγορευτικών υγειονομικών διατάξεων να σταθούν δίπλα στην ομάδα μας!

Υπομονή φίλοι μας και σύντομα όλοι μαζί θα συναντηθούμε στους αγωνιστικούς χώρους! Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μια ευχάριστη ποδοσφαιρική περίοδο και να βγούμε όλοι νικητές από αυτή την μάχη της υγειονομικής κρίσης! 

Ευχαριστούμε όλους τους ανώνυμους φίλους της ομάδας που στηρίζουν με την αγορά της κάρτας φίλου την ομάδα μας καθώς επίσης ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους χορηγούς της ομάδας μας ,για τους οποίους θα γίνει ξεχωριστή τελετή παρουσίασης σε διαφορετικό χρόνο με την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα!

Σας παρουσιάζουμε την επίσημη φανέλα της ομάδας μας για την έναρξη των αγώνων! Καλή αρχή Ποσειδωνάρα μας»

121140427 3720326351334761 9008758031974461784 n

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search