Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Χάρης Σουτζής: «Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, προτεραιότητα το γήπεδο»

Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 17:30 Γράφτηκε από την
Ο γενικός αρχηγός του Ποσειδώνα, Χάρης Σουτζής. Ο γενικός αρχηγός του Ποσειδώνα, Χάρης Σουτζής.

Μια νέα χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκινάει το Σάββατο 10/10 για τον Ποσειδώνα, ο οποίος μπαίνει στη «μάχη» του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο γενικός αρχηγός, Χάρης Σουτζής μίλησε στο Prismasport.gr για την ιδιαίτερη φετινή χρονιά λόγω των ειδικών συνθηκών και για τους στόχους του Ποσειδώνα.

Μια καλή πορεία και όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα είναι ο στόχος που τέθηκε πριν την πρεμιέρα (ο Ποσειδώνας υποδέχεται τον Μοχό).

«Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Ο στόχος μας είναι μια καλή πορεία, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να διατηρήσουμε το οικογενειακό κλίμα και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αν έρθει η άνοδος είναι καλοδεχούμενη αλλά δεν είναι αυτοσκοπός», τόνισε ο Χάρης Σουτζής.

Για την ιδιαίτερη φετινή χρονιά ο νεαρός παράγοντας είπε: «Είναι λίγο περίεργο αλλά είμαστε αναγκασμένοι να προσαρμοστούμε. Μια χρονιά στην οποία καλούμαστε να ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, οι οποίες ελπίζουμε σύντομα να αποτελέσουν παρελθόν και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες και να πετύχουν τους στόχους τους».

Στον Ποσειδώνα όπως είναι γνωστό έχουν ως προτεραιότητα την ανέγερση του γηπέδου 5Χ5 στην Αγία Αικατερίνη. «Είναι προτεραιότητα μας το γήπεδο. Τρέχουμε όσο μπορούμε τις διαδικασίες για να προχωρούν τα έργα», υπογράμμισε.

Στον μεταγραφικό τομέα το Δ.Σ πραγματοποίησε κάποιες επαφές με τον Νικήτα Διαλυνά, ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Το θέμα ωστόσο έχει «παγώσει» προσωρινά, ενώ για να προχωρήσουν οι διοικούντες σε νέα μεταγραφή θα πρέπει να είναι ξεχωριστή περίπτωση.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search