Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Α. Βλαχάκης: «Συνεχίζουμε όπως πριν ενωμένοι και περιμένουμε τον πρόεδρο και τη γραμματέα να επιστρέψουν»

Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 18:25 Γράφτηκε από την
Ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος τύπου του Ποσειδώνα, Αντώνης Βλαχάκης. Ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος τύπου του Ποσειδώνα, Αντώνης Βλαχάκης.

Όπως είναι γνωστό ο πρόεδρος του Ποσειδώνα, Γιάννης Σφακιωτάκης και μέλη του Δ.Σ είχαν υποβάλλει την παραίτηση τους (διαβάστε εδώ).

Σύμφωνα ωστόσο με τη δήλωση του αντιπροέδρου και υπεύθυνου τύπου, Αντώνη Βλαχάκη τα μέλη που παραιτήθηκαν θα επιστρέψουν. Στο μεταξύ οι αντιπρόεδροι έχουν αναλάβει να τρέξουν τα θέματα του γηπέδου και όλοι συνεχίζουν τη δουλειά τους στον τομέα ευθύνης που έχουν αναλάβει ευελπιστώντας ότι ο κ. Σφακιωτάκης και η γραμματέας κ. Μπιτσαξή θα επιστρέψουν σύντομα.

Αναλυτικά η δήλωση του Αντώνη Βλαχάκη:

«Όλα παράμένουν όπως ήταν πριν συνεχίζουμε, ενωμένοι και πανέτοιμοι για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Το διάστημα που ο πρόεδρος θα απουσιάζει λόγω υποχρεώσεων οδηγούμε την ομάδα όλοι μας και ο καθένας ασχολείται με τον τομέα ευθύνης που είχε οριστεί εξ αρχής.

Οι αντιπρόεδροι της ομάδας έχουμε αναλάβει την ολοκλήρωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων και των αγωνιστικών θεμάτων της ομάδας μας. Ευχόμαστε σύντομη επιστροφή του αγαπητού προέδρου στην ομάδας μας και της απαραίτητης γραμματέας μας, κ. Δήμητρας Μπιτσαξή στην θέση της. Καλή αγωνιστική σεζόν σε όλους μας».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search