Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Το ευχαριστώ του Ποσειδώνα σε Περιφέρεια Κρήτης και Δήμο Ηρακλείου

Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 09:58 Γράφτηκε από τον

Με ανακοίνωση ο Ν.Α.Π.Ο. Ποσειδώνας ενημερώνει τους φίλους της ομάδας και τους αθλητικούς φορείς της πόλης ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις που δημιουργούνται για την άθληση των νέων δεν θα αποκτήσουν ονοματεπώνυμο και τίτλους ιδιοκτησίας.

Επιπλέον το Δ.Σ. του συλλόγου θέλησε να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Κρήτης και ειδικά τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Συριγωνάκη για την σημαντική βοήθεια του για την κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου καθώς και τον Δήμο Ηρακλείου για την άψογη συνεργασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση εκ μέρους του ΔΣ

Ενημερώνουμε του φιλους μας και τους αθλητικούς φορείς της πόλης καθως και τα μεσα ενημέρωσης ότι η ιστορία της ομαδας μας και κατ επέκταση η ομάδα του Ποσειδωνα και οι αθλητικές της εγκαταστάσεις που δημιουργούνται για την άθληση των νέων μας, δεν θα αποκτήσουν ποτέ ονοματεπώνυμα και τίτλους ιδιοκτησίας γιατί απλά όλοι μας είμαστε προσωρινοί διαχειριστές της ομαδας !Ο καθένας που πέρασε από την ομάδα αυτή είτε σαν σύμβουλος είτε σαν αθλητής απλά και μόνο του οφείλεται μια αναγνώριση για την προσφορά του από όλους τους φιλους της ομαδας !

Η κάρτα μέλους της ομαδας είναι η δύναμη μας και προσδοκούμε με αυτή να δημιουργήσουμε την ομάδα που θα ανήκει στα μέλη της !

Σας ευχαριστουμε για την στήριξη σας όλους !

Επίσης ευχαριστουμε την Περιφερεια Κρητης εκ μέσου του κ Συριγωνακη για την σημαντική θεμελιωδης βοήθεια της και κατασκευή του νέου αθλητικόυ κέντρου !

Τον Δήμο Ηρακλειου για την άψογη Συνεργασία του στα αιτήματα μας εκ μεσου του Βαρδαβα Κκαι κ Γ Δεικτακη και φυσικά τον οραματιστή και χρηματοδότη της ολοκλήρωσης του αθλητικού κέντρου κ Μιχάλη Τζιράκη !

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search