Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Έλλειψε μόνο το γκολ... στο Καστέλλι για Δωριέα και Νέους Ηροδότου

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020 18:31 Γράφτηκε από τον
Από φιλικό του Δωριέα Από φιλικό του Δωριέα

Του Μάνου Κασαπάκη

 

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το παιχνίδι για την 1η αγωνιστική του πρώτου ομίλου για την Α2 ΕΠΣΗ ανάμεσα σε Δωριέα και Νέους Ηροδότου.

Μπορεί να έλλειψε το γκολ ωστόσο οι ευκαιρίες στο γήπεδο του Καστελλίου ήταν πολλές.

Από πλευράς γηπεδούχων, στον Δωριέα "φωνάζουν" για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ τους μόλις στο 1ο λεπτό ενώ είχαν και ακυρωθέν γκολ με τον Καραγιάννη.

Πολλές και σημαντικές στιγμές για την ομάδα του Καστελλίου με τους Παπαδαντωνάκη, Χίντρι, Καραγιάννη, Ζωγραφάκη και Μαρκάκη.

Από την άλλη οι Νέοι Ηροδότου έδειξαν πολύ θετικά στοιχεία στην επιστροφή τους στην Α2 ΕΠΣΗ. Συγκεκριμένα το σύνολο του Μιχάλη Δεληγιάννη είχε ακυρωθέν γκολ με τον Βασιλάκη αλλά και τρία δοκάρια με τους Μυρτέλη από ένα και τον Κατσαρή να βρίσκει δύο φορές το δοκάρι της εστίας του Ξυρουδάκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΩΡΙΕΑΣ: Ξυρουδάκης, Νικολακάκης, Τζιμπιμπάκης Γ., Βογιαντζάκης, Μαζιτζής, Μαρκάκης (75' Σπινθουράκης), Εργαζάκης, Γκιούσι, Παπαδαντωνάκης (65' Καραγιάννης), Ζωγραφάκης, Χίντρι

ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ: Πλευριτάκης, Μουντράκης, Κερκέζος, Κλάδος (60' Καρπούζης), Βασιλάκης, Γιαπιντζάκης, Βλαχάβας (75' Μπουγάς), Κατσαρής, Γαρεφαλάκης (46' Τάταρης), Μυρτέλης (80' Μπλεδάκης), Τσιντάρης (46' Σιδηρόπουλος)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search