Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντώνης Λεκάκης: «Ο πιο δύσκολος όμιλος αλλά δεν μας προβληματίζει»

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 18:40 Γράφτηκε από τον
Ο προπονητής του ΟΦΑΜ, Αντώνης Λεκάκης. Ο προπονητής του ΟΦΑΜ, Αντώνης Λεκάκης.

Ο ΟΦΑΜ στην «παρθενική» του εμφάνιση στην Α2 ΕΠΣΗ θα αγωνιστεί στον 2ο όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν δυνατές, έμπειρες ομάδες.

Ο προπονητής, Αντώνης Λεκάκης στις δηλώσεις του στο Prismasport.gr χαρακτηρίζει τον 2ο όμιλο ως τον πιο δύσκολο, καθώς θα λάβουν μέρος ομάδες έμπειρες με ποιοτικά ρόστερ.

Ο έμπειρος τεχνικός ωστόσο επισημαίνει ότι ο καταρτισμός των ομίλων δεν προβληματίζει την ομάδα του, η οποία προετοιμάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία.

Αναλυτικά η δήλωση του προπονητή του ΟΦΑΜ:

«Θεωρώ ότι ο δεύτερος όμιλος είναι ο πιο δύσκολος, καθώς υπάρχουν ομάδες έμπειρες με ποιοτικά ρόστερ με παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν και σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Παρόλα αυτά δεν μας προβληματίζει η δυσκολία και προσπαθούμε να προετοιμάσουμε με πολλή δουλειά κατάλληλα την ομάδα μας να μπει έτοιμη στο πρωτάθλημα και να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία.

Είναι θετικό που ορίστηκαν οι ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων, ωστόσο η αβεβαιότητα εξακολουθεί να υπάρχει στις ομάδες λόγω των περιοριστικών μέτρων. Είναι δύσκολο να κάνουμε προπόνηση σε γκρουπ και να μην έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τις ομάδες μας σε αγωνιστική δράση, αφού δεν επιτρέπονται τα φιλικά.

Ελπίζουμε και εμείς να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν χωρίς εμπόδια τα πρωταθλήματα. Με προτεραιότητα πάντα την υγεία όλων των εμπλεκόμενων».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport