Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021

Η τοποθέτηση του Γιώργου Φιολιτάκη για την επανέναρξη

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 18:09 Γράφτηκε από τον

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του προπονητή της Αγίας Βαρβάρας στο Prismasport.gr

Πολύ δύσκολη φαντάζει για τον Γιώργο Φιολιτάκη η επανέναρξη των πρωταθλημάτων καθώς θα πρέπει πρώτα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρχει κάποιος κίνδυνος για όλους γύρω από το ποδόσφαιρο.

Επίσης τόνισε ότι γι' αυτούς που αγαπάνε το ποδόσφαιρο η αποχή τους στεναχωρεί και τους προβληματίζει.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Φιολιτάκη στο Prismasport.gr:

"Σίγουρα για όλους εμάς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο και είναι μέρος της καθημερινότητας μας, η αποχή μας στεναχωρεί και μας προβληματίζει...

Όμως από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε και το υπέρτατο αγαθό που ειναι η υγεία και θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για όλους μας.

Σχετικά με τα σενάρια που ακούγονται για πιθανή επανέναρξη των πρωταθλημάτων θεωρώ ότι με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή φαντάζει πολύ δύσκολο να γίνει πραγματικότητα.

Πιστεύω ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα από όλα να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρχει κίνδυνος για όλους όσους εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο οπότε αν και εφόσον ξεκινήσουν ξανά οι αθλητικές δραστηριότητες θα πρέπει να γίνει με απόλυτη ασφάλεια.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας είναι υπομονή και να είμαστε αισιόδοξοι...Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές και είμαι σίγουρος ότι θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερες.

Μπόρα είναι και θα περάσει...

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία και γρήγορα επιστροφή στην κανονικότητα!!!"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport