Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020

Γ. Φιολιτάκης: «Προτεραιότητα μας η πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ»

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 20:00 Γράφτηκε από την
Ο προπονητής της Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Φιολιτάκης. Ο προπονητής της Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Φιολιτάκης.

Η Αγία Βαρβάρα δίνει προτεραιότητα στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, χωρίς ωστόσο να αδιαφορεί για το κύπελλο σύμφωνα με τις δηλώσεις στο Prismasport.gr του Γιώργου Φιολιτάκη.

Ο νεαρός τεχνικός θεωρεί ότι στον 2ο ανταγωνιστικό όμιλο δεν έχει σημασία το πρόγραμμα των αγώνων, καθώς όλα τα παιχνίδια θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

«Όσον αφορά την κλήρωση του πρωταθλήματος θεωρώ ότι δεν έχει σημασία η σειρά που θα αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας, το σίγουρο είναι ότι θα είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός όμιλος και το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο κάθε εβδομάδα», τόνισε.

Στον θεσμό του κυπέλλου η Αγία Βαρβάρα θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια με στόχο να προκριθεί στην επόμενη φάση. «Σχετικά με το κύπελλο ο στόχος μας είναι να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε στον θεσμό αλλά προτεραιότητα μας αποτελεί σίγουρα η πορεία μας στο πρωτάθλημα», υπογράμμισε.

Στο μεταξύ οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά με το τεχνικό τιμ και τους παίκτες να εναρμονίζονται με τις ειδικές συνθήκες. «Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται ομαλά, σίγουρα όχι όπως θα θέλαμε λόγω των ειδικών συνθηκών αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να δουλεύουμε όσο καλύτερα μπορούμε προκειμένου να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο να έχει υγεία και δύναμη να αντεπεξέλθει στις πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν τους τελευταίους μήνες», επισήμανε ο Γιώργος Φιολιτάκης.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport