Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γ. Φιολιτάκης: «Με μεγάλο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα, ιδιαίτερα ανταγωνιστικός ο όμιλος»

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 18:20 Γράφτηκε από την
Ο προπονητής της Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Φιολιτάκης. Ο προπονητής της Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Φιολιτάκης.

Ο καταρτισμός των ομίλων με γεωγραφικά κριτήρια βρίσκει την Αγία Βαρβάρα στον 2ο όμιλο, στον οποίο καλείται να αντιμετωπίσει παραδοσιακά δυνατές ομάδες.

Ο προπονητής, Γιώργος Φιολιτάκης μίλησε στο Prismasport.gr, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

Επίσης τονίζει ότι το σημαντικό είναι ότι υπάρχει πλέον οριστική ημερομηνία έναρξης των πρωταθλημάτων και ότι στόχος της ομάδας του είναι να προετοιμαστεί κατάλληλα.

Αναλυτικά η δήλωση του νεαρού τεχνικού:

«Το σημαντικότερο νομίζω ότι είναι ότι υπάρχει πλέον ένας χρονικός ορίζοντας σε σχέση με την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Αν μπορέσουμε άμεσα να κάνουμε προπονήσεις όπως πρέπει και να παίζουμε φιλικά παιχνίδια τότε τα πράγματα θα γίνουν σίγουρα πιο αισιόδοξα για όλες τις ομάδες.
Τώρα σε σχέση με τον καταρτισμό των ομίλων θεωρώ ότι ο όμιλος που θα αγωνίζεται η ομάδα μας θα είναι πολύ ανταγωνιστικός, με πολλές καλές ομάδες και σίγουρα θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αν είναι σωστός ο διαχωρισμός των ομάδων με αυτό τον τρόπο σίγουρα δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να το κρίνω. Άσχετα με το τι πιστεύω, η δική μου δουλειά είναι να προετοιμάσω την ομάδα μου όσο καλύτερα γίνεται με στόχο να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ελπίζουμε όλοι ότι οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές ώστε να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της ΕΠΣΗ».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κατερίνα Σγουρού

Τελευταία άρθρα από τον/την Κατερίνα Σγουρού