Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Τα ατομικά λάθη και οι απουσίες προβληματίζουν τον Γ. Φιολιτάκη

Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2019 11:45 Γράφτηκε από την

Το άσχημο ξεκίνημα της Αγίας Βαρβάρας Ψητοπωλείο Μαγεύματα στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ και το γεγονός ότι η ομάδα δέχεται πολλά γκολ, έχουν προκαλέσει προβληματισμό στον προπονητή, Γιώργο Φιολιτάκη.

Μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα 5/10 με τη Βόνη (5-1) ο νεαρός τεχνικός επισήμανε στο Prismasport.gr τα πολλά ατομικά λάθη που γίνονται από τους παίκτες του, οι οποίοι δυσκολεύονται να έχουν καθαρό μυαλό λόγω ίσως του άγχους που βαραίνει τα πόδια τους. Επίσης τόνισε ότι η ομάδα του αναγκάζεται σε κάθε αγώνα να παραταχθεί με πολλές απουσίες.

«Κάναμε μια μέτρια εμφάνιση με πολλά ατομικά λάθη κυρίως στο πρώτο ημίχρονο», τόνισε ο νεαρός τεχνικός και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα και είχαμε καλύτεη εικόνα, όμως μετά το 4-1 ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε. Για άλλο ένα παιχνίδι παίξαμε με πολλές απουσίες, ενώ είχαμε και τραυματισμό στον αγώνα. Προσπαθούμε να βρούμε τη συνοχή μας, αλλά όταν μαθαίνουμε την τελευταία στιγμή ότι θα απουσιάσουν αρκετοί παίκτες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ανατρέπονται τα πλάνα μας και όσα έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις. Δυστυχώς δεν μπορούμε να βρούμε τη συνοχή μας».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport