Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Γιώργος Φιολιτάκης: «Παίξαμε χωρίς τερματοφύλακα, την άλλη Κυριακή η δική μας πρεμιέρα»

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 12:18 Γράφτηκε από την

Η Αγία Βαρβάρα Ψητοπωλείο Μαγεύματα ξεκίνησε με βαριά ήττα στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, ωστόσο η τύχη δεν ήταν με το μέρος των πράσινων, καθώς λίγο πριν τη σέντρα διαπίστωσαν ότι θα αγωνιστούν χωρίς τερματοφύλακα!

Ο προπονητής Γιώργος Φιολιτάκης λόγω της απουσίας των Καρλή, Πετράκη αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει έναν άλλο ποδοσφαιριστή κάτω από τα δοκάρια, τον Σχοιναράκη και σε συνδυασμό με τον δυνατό αέρα τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα για την ομάδα του απέναντι σε έναν έμπειρο αντίπαλο, όπως είναι ο Μαραθώνας.

Στις δηλώσεις του στο Prismasport.gr, ο νεαρός τεχνικός τονίζει ότι το άσχημο αποτέλεσμα της πρεμιέρας δεν συνάδει με τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας του, για την οποία το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τη επόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Φιολιτάκη:

«Δυστυχώς για εμάς η έναρξη του πρωταθλήματος δεν ήταν όπως την περιμέναμε καθώς συνοδεύτηκε από μια βαριά ήττα.Το έργο μας ήταν εξαρχής πολύ δύσκολο αφού λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης είχαμε σοβαρό πρόβλημα και με τους δύο τερματοφύλακες και έτσι αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε ποδοσφαιριστή για αυτή τη θέση κάτι που μας άλλαξε τα πλάνα και για την υπόλοιπη ενδεκάδα. Αν σε αυτό το πρόβλημα προσθέσουμε και τον δυνατό αέρα την ώρα του αγώνα, το έργο μας έγινε ακόμη δυσκολότερο. Όλα αυτά επηρέασαν σε πολύ μεγάλο βαθμό την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μου κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο. Προσπάθησαν όσο μπορούσαν απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Μαραθώνας αλλά ήρθε αυτό το άσχημο αποτέλεσμα τελικά. Θέλω να συγχαρώ τον Μαραθώνα για τη νίκη του και να τονίσω ότι για εμάς το πρωτάθλημα ξεκινάει την επόμενη Κυριακή».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport