Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020

Σ. Γεωργόπουλος: «Η Τριτωνία θα είναι πολύ ανταγωνιστική, πάντα στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ»

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 15:27 Γράφτηκε από τον
Σάκης Γεωργόπουλος Σάκης Γεωργόπουλος

Δηλώσεις ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος έκανε στο Prismasport.gr ο ποδοσφαιριστής της Τριτωνίας, Σάκης Γεωργόπουλος.

Ο πολύπειρος παίκτης τόνισε πως η ομάδα του Αστριτσίου θα εμφανιστεί πολύ ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή Ζαχαρία Νοικοκυράκη.

Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πρώην ομάδα του ΠΑΟΚ, στην οποία εύχεται τα καλύτερα και να βγει πρωταθλήτρια στην Α1 ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Γεωργόπουλου:

«H προετοιμασία έχει ξεκινήσει καλά, παρά την μεγάλη αποχή, που είχαμε από πέρυσι που δεν ολοκληρώθηκε καν το πρωτάθλημα. Η Τριτωνία φέτος θα είναι πολύ ανταγωνιστική, έμειναν σχεδόν όλα τα παιδιά από πέρυσι, ήρθαμε κάποια έμπειρα παιδιά και κάποια άλλα σε μικρή ηλικία. Κάθε μέρα που περνάει η ομάδα γίνεται όλο και καλύτερη και σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζει ο κύριος Νοικοκυράκης, που εγώ προσωπικά όσα χρόνια παίζω μπάλα, πρώτη φορά γνωρίζω τέτοιον άνθρωπο στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. πάνω απ'όλα υγεία, αυτό είναι το σημαντικό αλλά και να γίνει ένα ωραίο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Στον ΠΑΟΚ πέρασα δυόμιση χρονιά πολύ όμορφα, μπορεί να έφυγα άλλα ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια μου είναι στη καρδιά μου και θα ναι πάντα. Εύχομαι να πετύχει το στόχο του και να βγει πρωταθλητής και να δώσουν τη χαρά αυτή στον πρόεδρο γιατί την αξίζει και με το παραπάνω....»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Search

Prisma Sport