Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020

Ρωμανός: Συναντήσεις με τον Δήμο Χερσονήσου για το γηπεδικό

Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 18:50 Γράφτηκε από την
«Αγκάθι» για το Δ.Σ του Ρωμανού οι απαιτήσεις του Δήμου Χερσονήσου. «Αγκάθι» για το Δ.Σ του Ρωμανού οι απαιτήσεις του Δήμου Χερσονήσου.

Το Δ.Σ του Ρωμανού συνεχίζει τις προσπάθειες του για να βρεθεί λύση για το γηπεδικό πρόβλημα που προέκυψε και έχει φέρει την ομάδα ένα βήμα από την αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Όπως είναι γνωστό το σωματείο της Ελιάς αντέδρασε έντονα μετά την απόφαση του Δήμου να θέσει σε δημόσια διαβούλευση τις αθλητικές εγκαταστάσεις και να ζητήσει ενοίκιο και ποσοστά από τις χορηγίες και τα εισιτήρια (Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση).

Οι ιθύνοντες του Ρωμανού έχοντας βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ξεκίνησαν επαφές με την τοπική αρχή.

Δυστυχώς όμως στην πρώτη συνάντηση δεν βρέθηκε η χρυσή τομή, γεγονός που μεγαλώνει το χάσμα και εντείνει την αβεβαιότητα και την αγωνία των παραγόντων για το αύριο του ιστορικού συλλόγου.

Τις προσεχείς ημέρες θα γίνει νέα προσπάθεια για νέα συνάντηση με την ελπίδα να μην αναγκαστεί ο Ρωμανός να αποχωρήσει από τα τοπικά δρώμενα της ΕΠΣΗ.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport