Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

Ρωμανός: «Αν ο Δήμος Χερσονήσου υλοποιήσει τα σχέδια του θα παραιτηθούμε και θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα»

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 15:25 Γράφτηκε από την
Ρωμανός. Ρωμανός.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ρωμανό, το Δ.Σ του οποίου απειλεί με παραίτηση και αποχώρηση από το πρωτάθλημα!

Το Δ.Σ της ομάδας της Ελιάς στην ανακοίνωση τόνιζει ότι οι λόγοι που τους οδηγούν σε αυτήν την απόφαση είναι ότι ο Δήμος Χερσονήσου αποφάσισε το γήπεδο της Ελιάς να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση και να παραχωρείται στην ομάδα έναντι αντιμισθίας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ της ομάδας μας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την πρόθεση τιμολογιακής πολιτικής της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χερσονήσου για τους αθλητικούς χώρους και επιβεβαιώνοντας την δυστυχώς σήμερα με την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της, να τεθεί προς δημόσια διαβούλευση, ώστε να παραχωρείται το γήπεδο του Ρωμανού στην ομάδα μας καθώς και στην Ακαδημία του Ρωμανού έναντι αντιμισθίας (ενοίκιο), αποφασίσαμε να σας ενημερώσουμε ό,τι εάν προβείτε σε κάτι τέτοιο, σύσσωμο το Δ.Σ της ομάδας θα παραιτηθεί και η ομάδα μετά από τόσα χρόνια συνεχούς παρουσία στα γήπεδα της ΕΠΣΗ θα αποσυρθεί.

Αν αυτό εσάς δεν σας στεναχωρεί Κύριοι του Δήμου, ελάτε να ενημερώσετε εσείς τους γονείς, των 50 και πλέον παιδιών από την περιοχή μας που φέρνουν τα παιδιά τους στην Ακαδημία μας, ό,τι ζητάτε ποσοστό επί των διαφημιστικών πινακίδων - χορηγιών και επί των εισιτηρίων για κάθε αγώνα που θα πραγματοποιείται στο συγκεκριμένο γήπεδο για την στήριξη της ομάδας και της πολύχρονης προσπάθειας μας ως μοναδικό έσοδο.


Συνηθίζεται ξέρετε, εάν δεν το γνωρίζετε, ο Δήμος να είναι αρωγός και παροτρύνει τα παιδιά και τους νέους αθλητές να στραφούν προς τον αθλητισμό και όχι το αντίθετο.
Οι άλλοι Δήμοι ναι ... όχι μάλλον ο συγκεκριμένος!!! Να γνωρίζετε ότι θα μας βρείτε απέναντι σας, θα αναφέρουμε συγκεκριμένα πρόσωπα και έγγραφα αυτής της πολιτικής που χαράζετε».

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)