Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Τεράστια κίνηση από τον Στ. Μαματζάκη για την γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ !

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 10:10 Γράφτηκε από τον

Σε μια τεράστια κίνηση προχώρησε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ Σταμάτης Μαματζάκης ο οποίος με δήλωση του στο Prismasport.gr έκανε γνωστό ότι προσφέρει τα χρήματα που παίρνει σαν προπονητής της ομάδα για να μπορέσουν να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν στην ομάδα. 

Αναλυτικά στην τοποθέτηση του στο Prismasport.gr o Στ. Μαματζάκης τονίζει: 

"Σεβόμενος τους ανθρώπους του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου του ΟΦΗ. Τούς ανθρώπους του συμβουλίου που με κάθε τρόπο και κάθε δυσκολία προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανό το γυναικείο ποδόσφαιρο . Της αθλήτριες που με κάθε κόστος και με ζήλο προσπαθούν και αυτές να κρατήσουν ψηλά το μεγάλο όνομα που λέγεται ΟΦΗ το οποίο κάνουν αφιλοκερδώς και με τίμημα να χάσουν πολλά πράγματα όπως τις δουλειές τους.αλλα καί σημαντικότερα όπως είναι η υγεία τους με τραυματισμούς με αυτήν την γρήγορη επανεκκίνηση. Εγω σαν προπονητής αυτής της μεγάλης ομάδας που λέγεται ΟΦΗ δεν θα μπορούσα να μην προσπαθούσα και εγώ από την δικιά μου πλευρά να προσφερο το ελάχιστο που μπορώ να κάνω.

Για αυτό ανακοινώνω ότι αυτούς τους 3 δύσκολους Μήνες και σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία προσφέρω τα χρήματα που παίρνω σαν προπονητής τής ομάδας. Για να μπορέσουν να καλυφθούν κάποιες μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν στην ομάδα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΟΦΗ που μου έδωσαν την ευκαιρία να βρίσκομαι σε αυτή την τεράστια ομάδα που λέγεγεται ΟΦΗ." 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport