Τρίτη, 20 Απριλίου 2021

Με 4-3-3 και βασικό για πρώτη φορά τον Σολίς, στη Ριζούπολη ο ΟΦΗ!

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 16:19 Γράφτηκε από τον

Mε διάταξη 4-3-3, τον Μεγιάδο να επιστρέφει στον χώρο του κέντρου και τον Σολίς για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα, παρατάσσεται στον αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης ο ΟΦΗ.

Ο Γιώργος Σίμος παρατάσσει την ομάδα του με τον Σωτηρίου κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα, δεξιά τον Ουές, αριστερά τον Κοροβέση και δίδυμο στα στόπερ τους Γιαννούλη και Διαμαντή.

Μπροστά τους σε ρόλο κόφτη θα παίξει ο Μεγιάδο, ο οποίος πλαισιώνεται από τους Ντε Γκούζμαν και Στάικο. Δεξιά για πρώτη φορά μέσα στην σεζόν που διανύουμε θα αγωνιστεί ο Σολίς, ο Στάρτζεον θα ξεκινήσει αριστερά και στην κορυφή ο Γρίβας.

Αναλυτικά η σύνθεση του ΟΦΗ: Σωτηρίου, Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν, Στάικος, Σολίς, Στάρτζεον, Γρίβας

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ και σε γράφημα:

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΠΟΛ ΟΦΗ Starting 11 34 KOROVESIS 7 STURGEON 18 GIANNOULIS 33 DE GUZMAN 32 SOTIRIOU ΟΦΗ 29 MELLADO 28 GRIVAS 15 DIAMANTIS 26 STA STAIKOS SUBS WATERMAN LYMPERAKIS MARINAKIS SOUZA VAFEAS BALOGIANNIS NIKOKIRAKIS GARGALATZIDIS SARDINERO 2 11 WEISS SOLIS POWERED BY betshop gr"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport