Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Ντου και άγριες διαθέσεις από τους οπαδούς του ΟΦΗ στην προπόνηση

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 17:36 Γράφτηκε από τον

Το ποτήρι της οργής για τους φιλάθλους του ΟΦΗ ξεχείλισε μετά τα απανωτά αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας που την έχουν φέρει στο χείλος του γκρεμού με αποτέλεσμα σημαντική μερίδα οπαδών της κρητικής ομάδας να εισβάλει στη σημερινή προπόνηση. 

Πιο συγκεκριμένα περίπου 150 οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ πήγαν στο Παγκρήτιο Στάδιο όπου έκανε προπόνηση σήμερα ο ΟΦΗ και τα έψαλαν έντονα κυρίως στους παίκτες αλλά και στον προπονητή της ομάδας. 

Το κλίμα ήταν πολύ τεταμένο με κάποιους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ενώ την κατάσταση δεν μπορούσαν να ελέγξουν ούτε και οι διοικούντες την ΠΑΕ με τους φιλάθλους να τους ζητάνε να τους αφήσουν να κάνουν τα έντονα παράπονα στους παίκτες του ΟΦΗ. 

"Σώστε την ομάδα γιατί θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα, και το καλοκαίρι βλέπουμε τι θα γίνει" φαίνεται να είπαν οι οργισμένοι οπαδοί του ΟΦΗ στους παίκτες για την εικόνα αδιαφορίας που παρουσιάζουν ειδικά στα τελευταία κρίσιμα ματς. 

Μετά από 20 λεπτά οι φίλαθλοι του ΟΦΗ αποχώρησαν από το Παγκρήτιο Στάδιο με την ελπίδα ότι η σημερινή τους έντονη αντίδραση θα φέρει δράση εντός αγωνιστικού χώρου αρχής γενομένης από τον τελικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport