Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

ΟΦΗ: Συμμετέχει στην Παγκόσμια ημέρα κατά του HIV - Με κόκκινο κορδελάκι στην φανέλα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 15:30 Γράφτηκε από τον

Ο ΟΦΗ θα συμμετέχει ενεργά στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS και έτσι στο πλαίσιο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα όλοι οι ποδοσφαριστές του, θα φορούν στις φανέλες τους το κόκκινο κορδελάκι, το οποίο χρησιμοποιείται ως διεθνές σύμβολο των εκστρατειών κατά του ιού του AIDS.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 συμμετέχει ενεργά στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, η οποία τιμάται κάθε χρόνο την 1η Δεκεμβρίου, με μια σειρά από δράσεις, οι οποίες στοχεύουν στην ενημέρωση γύρω από τον ιό HIV και την καταπολέμησή του.

Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2020 είχαν καταγραφεί 18.574 περιστατικά στην Ελλάδα, με το 82,61% να αφορά άνδρες, ενώ ο συνολικός αριθμός των θανάτων ανέρχεται σε 3.078.

Στις 29 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα φορούν στις φανέλες τους το κόκκινο κορδελάκι, το οποίο χρησιμοποιείται ως διεθνές σύμβολο των εκστρατειών κατά του ιού του AIDS.

Παράλληλα, σε συνεργασία με την Cosmos Sport, θα δημιουργηθεί ένα συλλεκτικό T-shirt, με το μήνυμα “SAY NO TO AIDS”, το οποίο θα πωλείται για όλο τον μήνα Δεκέμβριο μόνο ηλεκτρονικά, στο ΟFI Crete FC E-shop, με τα έσοδα να διατίθεται στο «Κέντρο Ζωής».  

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport