Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021

Μπολόνι: «Καλά δομημένη ομάδα ο ΟΦΗ»

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 21:39 Γράφτηκε από τον

Την ικανοποίηση για την νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Παναθηναϊκού Λ.Μπολόνι ό οποίος χαρακτήρισε τον ΟΦΗ καλά δομημένη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού

 

" Πάντα ζητάω από τους παίκτες μου, να σέβονται κάποιους κανόνες κατά την διάρκεια της αμυντικής μας λειτουργίας στους οποίους δουλεύουμε ώστε να δώσουμε το χρόνο και στους επιθετικούς να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Στα 30 πρώτα λεπτά δεν βάλαμε γκολ , φτάσαμε κοντά δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες, ίσως είχαμε και μια κακοτυχία στις τελικές πάσες. Όμως παίξαμε σωστά. Για να μπορέσω να είμαι πιο ήρεμος στον πάγκο θα πρέπει να έχουμε καλύτερη αποτελεσματικότητα στον επιθετικό τομέα. Το φαινόμενο του κορονοϊού μας έχει επηρεάσει γιατί ο Μαουρίσιο στη μεσαία γραμμή έχει χάσει δυνάμεις και το νέο επιθετικό τρίο δυσκολεύτηκε να κρατήσει μια καλή μεταβίβαση. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι και ο ΟΦΗ είναι μια καλά δομημένη ομάδα.
Το 1-0 του δίνει την δυνατότητα να πάρει ρίσκο και αυτό έγινε ενοχλητικό σε εμάς. Μετά από το γκολ του ΟΦΗ που ακυρώθηκε μπήκε στο μυαλό μας μια φιλοσοφία για την οποία δεν είμαι σύμφωνος. Ζήτησα μια καλή κάλυψη και να είμαστε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι σε αυτά. Πρέπει να είμαστε πιο ισχυροί σε αυτά."

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport