Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022

Στοχεύει σε μια γεμάτη σεζόν ο Κ. Καλαϊτζάκης έχοντας σε προτεραιότητα την παραμονή του στα Χανιά

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 13:17 Γράφτηκε από

Μπορεί ακόμη να μην έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Νίκου Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία των Χανίων όμως δειλά δειλά έχει αρχίσει να τρέχει ο προγραμματισμός της ομάδας για τη νέα σεζον όπου το μπάτζετ θα είναι αισθητα μειωμένο απο την στιγμή που ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Αντώνης Ροκάκης δεν βρήκε τους κατάλληλους συμπαίκτες στο οικονομικό κομμάτι.

Είναι δεδομένο ότι τη νέα σεζον θα δοθούν περισσότερες ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο 21χρονος μέσος Kώστας Καλαϊτζάκης ο οποίος πέρυσι κατέγραψε 5 συμμετοχές στη Super League 2 με την ομάδα των Χανίων.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα με την Χανιώτικη ομάδα και υπάρχει θετικό κλίμα και από τις δύο πλευρές προκειμένου να συνεχίσουν κανονικά την συνεργασία τους και τη νέα σεζόν .

Από την άλλη φαίνεται ότι ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί τόσο σαν μέσος αλλά και σαν δεξιός φούλ μπάκ,έχουν δείξει ήδη μια ομάδα από τον Βόρειο Όμιλο της Super League 2 αλλά και δύο ομάδες απο την Γ΄Εθνική απο τον όμιλο της Κρήτης. Κύριο μέλημα πάντως του νεαρού ποδοσφαιριστή είναι όπου και αν αγωνίζεται τη νέα περίοδο να έχει μια γεμάτη αγωνιστική σεζόν. 

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search