Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

Προβληματισμός Ροκάκη στην ΠΑΕ Χανιά - «Παγώνουν» τα πάντα μέχρι αρχές Ιουλίου!

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 14:18 Γράφτηκε από

Βαθιά προβληματισμένος σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις που πρέπει να λάβει για την ομάδα της επόμενης περιόδου εξακολουθεί να παραμένει ο Αντώνης Ροκάκης – Βάσει πληροφοριών δεν πρόκειται να ληφθεί καμία απόφαση νωρίτερα από τις πρώτες μέρες του Ιουλίου!

Οπως αποδεικνύεται, τα πράγματα στα Χανιά εξακολουθούν να παραμένουν εξαιρετικά κρίσιμα, όπως άλλωστε έχουμε περιγράψει με σχετικό ρεπορτάζ για τα ερωτηματικά που υπάρχουν για την επόμενη μέρα. Ωστόσο, αυτά φαίνεται να αφορούν περισσότερο μια βαθιά πια ανησυχία.

Ο Ροκάκης για πρώτη φορά μετά την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο και πολύ περισσότερο από τη στιγμή που οραματίστηκε την ομάδα των Χανίων όπως είναι αυτή τη στιγμή δείχνει τόσο προβληματισμένος, αποφεύγοντας συνειδητά να λάβει οποιαδήποτε απόφαση έχει να κάνει με το σχεδιασμό της ομάδας του για την επόμενη χρονιά. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και ουσιαστικά το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο χρόνο που θα πάρει τις αποφάσεις και κυρίως ποιες θα είναι αυτές.

Στο πλαίσιο αυτό δεν υπάρχει καμία εξέλιξη για προπονητή, πολύ δε περισσότερο για ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα δηλαδή ότι αυτή τη στιγμή τα Χανιά μελετούν ή επεξεργάζονται κάποιο πλάνο, όποιο κι αν είναι αυτό επί του αγωνιστικού σκέλους. Πρακτικά, αυτή τη στιγμή όλα φαίνεται να είναι στον αέρα, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη και οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν δεν κρύβουν την ανησυχία τους για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Σε ό,τι αφορά την προσφυγή που κατέθεσε ο Θοδωρής Βασιλακάκης, διεκδικώντας ένα ποσό που σύμφωνα με πληροφορίες φτάνει κοντά στις 50.000 ευρώ, αυτή φαίνεται να είναι μια εξέλιξη την οποία τα Χανιά την ανέμεναν, μιας και εδώ και πάρα πολύ καιρό είχε καταγραφεί μια αγεφύρωτη διαφωνία στο πώς οι δύο πλευρές θα συμφωνούσαν για την λύση της συνεργασίας τους. Παρ’ όλα αυτά, το ενδιαφέρον για τον Βασιλακάκη αφορά το πώς θα λήξει η υπόθεσή του και τα Χανιά από τη μία και ο ποδοσφαιριστής από την άλλη θα καταφέρουν να βρουν σημείο επαφής μετά την εκδίκαση.

Είναι ξεκάθαρο πάντως ότι το ζήτημα δεν αφορά τον Βασιλακάκη αλλά την επόμενη μέρα για τα Χανιά, με όλα τα ενδεχόμενα να φαίνεται πια πως είναι ανοιχτά.

Πηγή: athlitiko.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search