Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022

Ο Μ. Σεβαστάκης βρήκε λύση για τον Εργοτέλη - Έρχονται Ιταλοί επενδυτές!

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 12:26 Γράφτηκε από

Ο άνθρωπος που όλο αυτό το διάστημα πάλευε για να κρατήσει ζωντανό τον Εργοτέλη, Μανώλης Σεβαστάκης ανακοίνωσε μέσα από ανάρτηση του, πως οι μετοχές της ΠΑΕ, μεταβιβάζονται σε Ιταλούς Επενδυτές.

Όπως αναφέρει το μόνο που στήνει εμπόδια ώστε ο Εργοτέλης να αλλάξει «χέρια» είναι η γραφειοκρατεία, καθώς και ο χρόνος που δυστυχώς δεν υπάρχει.

Ο κ. Σεβαστάκης προσπάθησε όλον αυτόν τον καιρό, χωρίς αναρτήσεις στα social media και τυμπανοκρουσίες, έχοντας έρθει προ πολλού σε επικοινωνία με τους εν λόγω υποψήφιους επενδυτές, να βρει τη λύση στο πρόβλημα που προέκυψε στην ΠΑΕ, όντας ο μόνος που βρισκόταν σε επαφές με τον Μάγκετ Σάμι, ώστε να τον «πείσει», να μεταβιβάσει τις μετοχές του, σε ανθρώπους οι οποίοι ασχολούνται με το αντικείμενο και γνωρίζουν πως λειτουργεί μία επαγγελματική ομάδα, ψάχνοντας δηλαδή την καλύτερη δυνατή λύση για τον Εργοτέλη.

Ο Μανώλης Σεβαστάκης στην ανάρτηση του, ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν προκειμένου να φτάσουν οι συζητήσεις σε αυτό το στάδιο, είτε αυτές λήξουν θετικά είτε αρνητικά όπως αναφέρει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από πολλούς μήνες αγωνίας, απελπισίας και πολλών προσπαθειών ετσι ώστε να κρατήσουμε τον Εργοτελη μας «ζωντανό», βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω, αφού πρώτα ευχαριστήσω τους στενούς μου συνεργάτες Ολγα Σουτζη και Γιώργο Αποστολάκη, ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην αλλαγή της πλειοψηφίας των μετοχών του κυρίου Μαγκετ Σαμι σε νέους επενδυτές. Οι συζητήσεις ήταν πολύ ελπιδοφόρες και μόνο θετικές. Το μόνο αρνητικό που στήνει αρκετά εμπόδια είναι η γραφειοκρατεία και ο χρόνος, που δυστυχώς δεν υπάρχει! Ευελπιστούμε λοιπόν στις γρήγορες αποφάσεις των υποψήφιων επενδυτών, ετσι ώστε να έρθουμε άμεσα στο κλείσιμο μιας συμφωνίας! Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλη αγωνία!!! Είτε τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, είτε αρνητικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους κυρίους Καραταράκης Λευτέρης, Περακάκης Σταύρος αλλά και δυο σημαντικά άτομα που σε αυτό το σημείο θέλουν να μείνουν ανώνυμοι και οφείλω να το σεβαστό, που συμβάλαν σημαντικά στην φιλοξενία, στην επικοινωνία και στις συζητήσεις με τους Ιταλούς υποψήφιους επενδυτές! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Βαρδαβά και τον κύριο Τσιράκο για την άμεση και άψογη συνεργασία για την ξενάγηση στο Παγκρήτιο στάδιο!»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search