Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023

Ζητάει όλο το συμβόλαιο ο Μπούργος - Τον καταγγέλλει στην ΕΠΟ η ΠΑΕ Άρης

Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 11:59 Γράφτηκε από

Στα άκρα Αρης και Μπούργος. Ζητάει όλο το φετινό συμβόλαιο ο Αργεντινός, τον καταγγέλλει στην ΕΠΟ η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Άρη με τον Χερμάν Μπούργος, αφού τέσσερις μέρες μετά την γνωστοποίηση από μέρους της ομάδας της Θεσσαλονίκης στον Αργεντινό για το τέλος της συνεργασίας, το συμβόλαιο του 53χρονου τεχνικού δεν έχει ακόμη λυθεί και δεν έχει επισήμως ανακοινωθεί από την ΠΑΕ.

Ο λόγος έχει να κάνει με την αλλαγή στάσης του Μπούργος που ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει σε κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του παρότι υπάρχει όρος να πάρει τα δεδουλευμένα και να φύγει φιλικά, ξαφνικά εγείρει αποζημίωση για το διαζύγιο.

Μάλιστα φαίνεται να αξιώνει ολόκληρο τον φετινό χρόνο (300.000 ευρώ) παρότι φυσικά δεν τον έχει δουλέψει και είναι τακτοποιημένος οικονομικά μέχρι σήμερα.

Ο Άρης, μη έχοντας άλλη επιλογή από την Unfair στάση του 53χρονου τεχνικού και ενώ είχε εκφράσει την επιθυμία προς την πλευρά του (την κόρη του που είναι και δικηγόρος του) να χωρίσουν σαν φίλοι όπως με όλους που φεύγουν τα τελευταία χρόνια προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασης στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ επικαλούμενος μια σειρά από λόγους, όπως τον αποκλεισμό στην Ευρώπη και την πλημμελή προετοιμασία της ομάδας.

 

Πηγή: sport-fm.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search