Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

ΑΕΚ για Κλάτενμπεργκ: «Απέτυχε παταγωδώς, έχει μετρηθεί, έχει ζυγιστεί και έχει βρεθεί ελλιποβαρής»!

Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 17:34 Γράφτηκε από

Η ΑΕΚ πήρε θέση μέσω του Διευθύνοντα Συμβούλου της, Γιώργου Κοσμά, για το ενδεχόμενο της παραμονής του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εκφράζοντας την απόλυτη αντίθεσή της!

Κάθετα αντίθετη δήλωσε -και ψήφισε- η ΑΕΚ στο ενδεχόμενο να παραμείνει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη θέση του αρχιδιαιτητή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η θέση αυτή εκφράστηκε από τον πρώτο αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του συλλόγου, Γιώργου Κοσμά.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του στο Δ.Σ. της Super League ήταν η εξής:

«Δεν είναι η Λίγκα αυτή που αποφασίζει για τον αρχιδιαιτητή. Μπορεί βεβαίως να προτείνει, αλλά όχι να αποφασίζει. Η ΑΕΚ λέει όχι στην παραμονή του Κλάτενμπεργκ. Απέτυχε παταγωδώς. Και δεν μπορεί να συνεχίσει να κάθεται πάνω στο παχυλό συμβόλαιό του χωρίς να έχει προσφέρει το παραμικρό στο ποδόσφαιρο. Σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν τοποθετηθεί κατά καιρούς εναντίον του. Και οι τέσσερις του Big 4 έχουν κατά καιρούς αποσύρει την εμπιστοσύνη τους.

Άλλο, βέβαια, αν μετά ο κ. Κλάτενμπεργκ κατάφερνε χάρη στις εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις του να εξασφαλίζει εκ των υστέρων την ανοχή ή και τη σιωπηρή ή ακόμα και τη δημόσια στήριξη κάποιων εκ των επικριτών του. Αυτά, όμως, δεν έχουν πλέον σημασία. Η ώρα της κρίσης έχει έρθει και ο κ. Κλάτενμπεργκ έχει μετρηθεί, έχει ζυγιστεί και έχει βρεθεί ελλιποβαρής.

Δεν εξέλιξε κανέναν Έλληνα διαιτητή, δεν ανέδειξε κανέναν διαιτητή, δεν έκανε το παραμικρό στον τομέα της εκπαίδευσης, πρακτικά ακύρωσε τους διαιτητές πρώτης γραμμής, αποδόμησε τους Έλληνες διαιτητές, δεν προσέφερε τίποτα στο ποδόσφαιρο, δεν αφήνει πίσω του ίχνος έργου.

Ο κ. Κλάτενμπεργκ προτού καν ξεκαθαρίσει το θέμα του συμβολαίου του με την ελληνική ομοσπονδία φρόντισε να αρχίσει επαφές με την αιγυπτιακή και να κλείσει συμφωνία με δόξα και τιμή, σε μία επίδειξη ασέβειας έναντι εκείνων που τον πλήρωναν αδρά την τελευταία διετία.

Και έχει και από πάνω την απαίτηση να γίνει διπλοθεσίτης, να κάνει τον τουρισμό του μεταξύ Πυραμίδων και Ακρόπολης και εμείς να συνεχίσουμε να τον πληρώνουμε λες και είμαστε Μπανανία. Αυτό δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε».

 

 

sport-fm.gr

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search