Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

Ο Ηρακλής Ροδίτσας για τον 29χρονο που πέθανε στο γήπεδο: "Είχε κριθεί κατάλληλος να παίζει"

Δευτέρα, 02 Μαϊος 2022 19:10 Γράφτηκε από

Ο Ηρακλής Ροδίτσας ενημέρωσε με ανακοίνωσή του πως ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος την Κυριακή άφησε την τελευταία πνοή του από ανακοπή καρδιάς στον αγωνιστικό χώρο, είχε υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Την Κυριακή (1/5) σε αγώνα για το β' τοπικό της Φθιώτιδας μεταξύ του Ηρακλή Ροδίτσας και της Δίβρης, 29χρονος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων έχασε τη ζωή του από ανακοπή.

Τη Δευτέρα ο Ηρακλής Ροδίτσας εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσει ότι ο άτυχος άνδρας είχε υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων και είχε κριθεί κατάλληλος να αγωνιστεί. Επίσης, το Δ.Σ. αποφάσισε να αναλάβει τα έξοδα της κηδείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή Ροδίτσας:


"Το Δ.Σ. οι ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού συλλόγου Α.Σ. Ηρακλή Ροδίτσας είμαστε συντετριμμένοι από τον απρόσμενο χαμό ενός μέλους της ποδοσφαιρικής οικογένειας μας.

Το γεγονός αυτό συνέβη για πρώτη φορά στα χρόνια του συλλόγου και είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε υποβληθεί με δική μας παρέμβαση σε σειρά εξετάσεων ιατρικών και καρδιολογικών όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Είχε βρεθεί κατάλληλος να συμμετάσχει στις δραστηριότητες του συλλόγου.

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε:
Α) Να παρευρεθεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
Β) Να αναλάβει όλα τα έξοδα της κηδείας.
Γ) Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ηρακλής Ροδίτσας".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search