Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

Β. Κυδωνάκη: «Να υπάρξουν σοβαρές πιέσεις, όχι δήθεν κινήσεις μόνο»

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021 12:55 Γράφτηκε από τον

Η Βάσω Κυδωνάκη είναι μία αθλήτρια που έχει γράψει την δική της ιστορία στο γυναικείο ελληνικό ποδόσφαιρο όντας για πολλά χρόνια μέλος της Εθνικής ομάδας και στις δηλώσεις της στο Prismasport.gr, μιλά για το άθλημα της, το οποίο όπως λέει δεν λαμβάνει ίδιας αντιμετώπισης.

Η έμπειρη παίκτρια παρακολουθεί με απορία τις τελευταίες ανακοινώσεις της κυβέρνησης, οι οποίες δεν περιλαμβάνουν το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Μέσω των δηλώσεων της, στο Prismasport.gr τονίζει πως πρέπει να γίνει κάτι δραστικό, με σοβαρές πιέσεις και όχι απλά ανακοινώσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Prismasport.gr η Βάσω Κυδωνάκη:

«Διαβάζοντας δυστυχώς αυτές τις ανακοινώσεις αυτές τις μέρες,νιώθω μια οργή και πικρία ταυτόχρονα για το χώρο του ποδοσφαίρου. Χωρίς λογική, έχει εξαιρεθεί το γυναικείο ποδόσφαιρο από τις νέες ανακοινώσεις. Το γυναικείο ποδόσφαιρο μάλλον δεν έχει τους υποστηρικτές που έχουν τα αλλά αθλήματα να πιέσουν καταστάσεις. Για το λόγο μάλλον ότι τους βολεύει η μη έναρξη προπόνησεων και ειδικά πρωταθλήματος. Για οικονομικούς λόγους πάντα. Χρονια τώρα η υποστήριξη από τη χώρα μας σε σχέση με το εξωτερικό απέχει ετη φωτός και δυστυχώς η αδιαφορία συνεχίζεται. Με τα θύματα να είμαστε ΕΜΕΙΣ οι αθλήτριες που είναι η ζωή μας το ποδόσφαιρο. Έχω στερηθεί αυτή τη χαρά του ποδοσφαίρου από σοβαρούς τραυματισμούς και δεν μπορώ να δεχτώ τώρα χωρίς λόγο και αιτία αυτή την αδράνεια. Πάνω από όλα η υγεία μας αλλά αυτό που γίνεται με το διαχωρισμό του γυναικείου ποδοσφαίρου είναι κοροϊδία.Χρειάζονται κινήσεις και πιέσεις για να γίνει κάτι δραστικό. Σοβαρές πιέσεις όμως όχι απλά ανακοινώσεις ότι έχουν κάνει δήθεν κινήσεις. Ο νοών νοείτο.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search