Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Στην 4η ημέρα η προετοιμασία της Επισκοπής

Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 19:01 Γράφτηκε από τον

Ολοκληρώθηκε και η 4η μέρα προετοιμασίας στην Επισκοπή

Για 4η ημέρα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Επισκοπής έδωσαν ραντεβού στο ΔΑΚ Γάλλου όπου πραγματοποίησαν άλλη μια προπόνηση που εντασσόταν στο προενταξιακό πρόγραμμα της προετοιμασίας που, επισήμως τουλάχιστον, δύναται να ξεκινήσει αυτή τη Δευτέρα (5/10) στο ίδιο γήπεδο.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ρεθύμνου ακολούθησαν και πάλι τις οδηγίες του Γ. Βέλιτς και των συνεργατών του με το πρόγραμμα φυσικά να περιλαμβάνει και πάλι αρκετή μπάλα, τελειώματα φάσεων και το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό παίζοντας σε μικρό γήπεδο με τις ομάδες των παικτών να διαχωρίζονται σε 4 (με 6 μέλη) όπου νικητές αναδείχθηκαν οι, Βουτσελάς, Λίμα, Σουμπασάκης, Τζωρτζινάκης, Φάμπιο και Χρουσιέλ.

Οι νικητές της 3ης μέρας

Το κλίμα είναι ιδανικό, οι ποδοσφαιριστές τα δίνουν όλα επιδεικνύοντας μεγάλη διάθεση με τους νικητές να κάνουν την ανάλογη καζούρα σε όλους τους υπόλοιπους.

Υπενθυμίζουμε ότι οι προπονήσεις διεξάγονται το πρωί (09.00).

Την ίδια στιγμή, οι 4 τερματοφύλακες (μαζί με τους Καλογεράκη, Μανιαδάκη, Βουτσελά εντάχθηκε και ο νεαρός 17χρονος Θωμάς Κατσιπάνος από τη Επισκοπή 2010.) γυμνάζονται συνεχώς με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Χαρλαύτη.

Τέλος, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, εκτός του νεαρού τερματοφύλακα, προπονούνται τις τελευταίες μέρες, οι Καφετζής, Τσιλεδάκης και Τζωρτζινάκης από την Επισκοπή 2010 καθώς και 19χρονος (γενν. 2001) κεντρώος Κωνσταντίνος Οικονομίκος.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport