Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Ανακοίνωσε Μπερικάκη για την ακαδημία η Επισκοπή

Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 19:40 Γράφτηκε από τον

Στο τιμ της ακαδημίας της Επισκοπής ο Παντελής Μπερικάκης

Ο σύλλογος της Επισκοπής κρατάει το παρελθόν και το παρόν για να έχει μέλλον, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του με την οποία καλωσόρισε τον Παντελή Μπερικάκη στην επιστροφή του στην ομάδα του Ρεθύμνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο σύλλογος ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή, Παντελή Μπερικάκη. Ο Παντελής επιστρέφει στον σύλλογο όπου έχει ζήσει πολλές χαρές αναλαμβάνοντας χρέη ακαδημιών. Ο σύλλογος κρατά το παρελθόν και το παρόν για να έχει μέλλον.

Πόσο μάλλον όταν όλα αυτά συνάδουν σε μια εποχή όπου οι ακαδημίες της Επισκοπής μεγαλώνουν και επεκτείνονται κι έξω από το χωριό. Ο κ. Μπερικάκης θα συνεργάζεται με τον κ. Αποστολάκη (υπεύθυνος σκάουτινγκ ακαδημιών Επισκοπής), θα συνδιαλέγεται με τον κ. Γιάνγιανιν και όλα αυτά υπό το βλέμμα και του κ. Βέλιτς.

Ο Παντελής Μπερικάκης έχει γεννηθεί στις 31/05/1975 και ως προπονητής στην καριέρα του ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Επισκοπής μας όπου παρέμεινε για τρία χρόνια. Έπειτα μετέβη στη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Ρεθύμνου για δύο χρόνια ενώ ακολούθησαν άλλα δύο στην Δάφνη Αποκορώνου (Β' ΕΠΣ Χανίων).

Τα τελευταίες πέντε σεζόν διετέλεσε προπονητής στην ομάδα Κορωνίδα (Α' ΕΠΣ Χανίων) ενώ ταυτόχρονα ήταν και υπεύθυνος του χανιώτικου συλλόγου. Ο σύλλογος τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και προοπτική.»

Μπερικάκης: «Στην ομάδα της καρδιάς μου»

Οι πρώτες δηλώσεις του Παντελή Μπερικάκη στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας:

«Κατ' αρχάς είναι πολύ μεγάλη μου τιμή που επιστρέφω στον σύλλογο τον οποίο αγαπώ. Βλέπετε, αγωνίστηκα για 11 χρόνια στην ομάδα της καρδιάς μου. Αν προσθέσετε και τα 3 χρόνια στην ακαδημία δεν είναι και λίγα... Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη που δίνει την ευκαιρία να επιστρέψω στα πάτρια εδάφη.

Ελπίζω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις τις ομάδας και να τη βοηθήσω να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Τέλος, χαίρομαι που θα συναντήσω ξανά τον κ. Μπάμπη Αποστολάκη (υπ. σκάουτινγκ τμημάτων υποδομής) και για το ότι θα έχω επαφές με προπονητές όπως οι κ.κ. Βέλιτς, Γιάνγιανιν. Πρώτα όμως προέχει η δουλειά και ο στόχος.»

Γ.Κ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport