Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Προβάρει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας ο Βιγιαφάνες

Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 20:22 Γράφτηκε από τον

Σύμφωνα με πληροφορίες του trifilara.gr, ο Λούκας Βιγιαφάνιες επανενεργοποίησε τις διαδικασίες ελληνοποίησης του και σκοπεύει – κορωνοϊού επιτρέποντος – να έχει αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν!

Με τη βοήθεια του δικηγόρου του στην Αργεντινή, ο “μαέστρος” του Παναθηναϊκού είχε καταφέρει να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν την ελληνική καταγωγή του. Μάλιστα ο νομικός εκπρόσωπος του Βιγιαφάνιες, ο οποίος είχε προσληφθεί αποκλειστικά για το συγκεκριμένο θέμα, είχε καταφέρει να βρει το πιστοποιητικό γέννησης του προπάππου του με το επίθετο Πετρινιώτης στην Αστυπάλαια, αλλά και τα χαρτιά μετανάστευσης του στην Αργεντινή.

Πλέον αυτό που απομένει είναι να έρθει στην Ελλάδα ο δικηγόρος του Βιγιαφάνιες, κάτι το οποίο θα γίνει μόλις αρθεί το lockdown στη χώρα και να καταθέσει τα έγγραφα στις αρμόδιες αρχές για να αρχίσει η διαδικασία ελληνοποίησης του παίκτη.

Στόχος του Βιγιαφάνιες είναι να αποκτήσει το ελληνικό διαβατήριο μέσα στη σεζόν, προκειμένου να είναι διαθέσιμος για την Εθνική Ελλάδας, καθώς αυτός είναι και ο επόμενος μεγάλος του στόχος. Να εκπροσωπήσει την πατρίδα της μητέρας του και να φορέσει τα “γαλανόλευκα” με το… βλέμμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport